Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιάμη: «Συνεχίζουμε το ταξίδι στον ονειρικό κόσμο του παιδικού βιβλίου»

Ευχαριστήριο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook εξέδωσε η Σοφία Τσιάμη. Η ταλαντούχα Βεροιώτισσα συγγραφέας ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν τον «Πολυχώρο της Εληάς» στην παρουσίαση του παραμυθιού «Η παρέλαση των φρούτων» και τόνισε χαρακτηριστικά πως το ταξίδι στο ονειρικό κόσμο του
βιβλίου συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή της: 
«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους καταφέρατε να είστε μαζί μας και πλημμυρίσατε τον «Πολυχώρο της Εληάς» με χαμόγελα, αγάπη και χαρούμενες παιδικές φωνές! Ήτανε μια πραγματική γιορτή για το βιβλίο και το παιδί χάρη και στη δική σας συμμετοχή! Η παρουσία σας τιμή τόσο για μένα όσο και για το γνωστό nomad Chef Andreas Lagos.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φούρνο Κόγια για το μπουφέ, την κοινοπραξία-κονσερβοποιία ΑΛ.Μ.ΜΕ που χορήγησε τα κομποστάκια - φρουτοσαλάτες, το Βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο, τις Ξένες Γλώσσες Λέξις, το Super Course ELT Publishing, την ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ που κάλυψαν λειτουργικά έξοδα και προώθησαν την εκδήλωση, το Κόκκινο Σπίτι Boutique Hotel για τη διαμονή του Ανδρέα Λαγού και το Μεζεδοπωλείο Στάσου Μύγδαλα που το επισκεφτήκαμε το Σάββατο βράδυ πριν την εκδήλωση και κέρασαν τσιπουράκια και μεζέδες στην παρέα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που ήταν εκεί. Συνεχίζουμε δυναμικά το ταξίδι στον ονειρικό κόσμο του παιδικού βιβλίου....Να είστε όλοι καλά»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ