Quantcast

http://picasion.com/

Τα σημεία που ακόμα και οι Βεροιώτισσες ξεχνάμε να καθαρίσουμε στην κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού που καθαρίζουμε συχνά αλλά όχι πάντα με τον σωστό τρόπο. Για παράδειγμα, υπάρχουν διάφορα σημεία που ξεχνάμε να καθαρίσουμε ακόμη και όταν νομίζουμε ότι τα έχουμε κάνει όλα. Οι Βεροιώτισσες φημίζονται για τη νυκοκυροσύνη τους αλλά αυτά τα σημεία είναι ύπουλα. Είναι σημεία που μαζεύουν βρωμιά και μπορεί να μην τα

θυμόμαστε. Πιο συγκεκριμένα...

1. Απορροφητήρας

Πρόκειται για ένα σημείο που συσσωρεύονται πολλά λίπη και βρωμιά. Μην ξεχνάτε να τον καθαρίζετε σε εβδομαδιαία βάση καθώς είναι ένα αντικείμενο ακριβώς πάνω από το φαγητό σας.

2. Ο χώρος πίσω από το ψυγείο

Μπορεί να μην αποτελεί μια από τις προτεραιότητες μας στο καθάρισμα της κουζίνας αλλά είναι απαραίτητο. Πρέπει να ξέρετε επίσης πως αν το πίσω μέρος και τα πηνία διατηρούνται καθαρά το ψυγείο λειτουργεί καλύτερα εξοικονομώντας περισσότερη ενέργεια.

3. Το συρτάρι κάτω από το φούρνο

Οι περισσότεροι φούρνοι έχουν ένα συρτάρι στο κάτω μέρος τους το οποίο πολλές φορές ξεχνάμε να καθαρίσουμε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι είναι υγρό πιάτων, νερό και ένα σφουγγάρι για να το καθαρίσετε εύκολα και να αποθηκεύετε τα σκεύη σας.

4. Κάτω από τα συρτάρια του ψυγείου

Κάθε φορά που καθαρίζετε το ψυγείο σας μην ξεχνάτε να καθαρίσετε και τα συρτάρια κάτω από αυτά απλώς με ζεστό νερό και μεγειρική σόδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ