Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Απορρίφθηκε» το αίτημα για 8 δις από τον Σώρρα στη Βέροια

ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Με έναν ενημερωτικό φάκελο για τη συνολική πρόταση του «Ε.Σ.Υ. Ελλήνων Συνέλευσις», που περιείχε πάνω από 100 σελίδες με αποφάσεις δικαστηρίων, επιστολές προς Υπουργούς και έγγραφα από τον δήμο Τροιζηνίας, όπου ήδη... «χτύπησε» η χρηματοδότηση Σώρρα, έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο ο εκπρόσωπος του
«Ε.Σ.Υ. Ελλήνων Συνέλευσις» Βέροιας. Ο κ. Νικόλαος Μάνος μπορεί να μοίρασε τον φάκελο σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, προς ενημέρωσή τους, ο ίδιος όμως φάνηκε πως ήρθε αδιάβαστος, καθώς δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε καμία ερώτηση από αυτές που του τέθηκαν από το Σώμα, με την αιτιολογία πως δεν του δόθηκε ο κατάλληλος χρόνος.
Το «Ε.Σ.Υ.-Ελλήνων Συνέλευσις Βέροιας» απέστειλε αίτημα στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας για τη «δυνατότητα δόμησης χρηματοδότησης για την εκτέλεση έργων στον Δήμο, την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και την ανακούφιση των δημοτών από τα δεινά της οικονομικής κρίσης», τουτέστιν, να γίνουν στο δήμο Βέροιας έργα παραγωγικού, ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα και μάλιστα ύψους 8 δις ευρώ!
Το θέμα μπήκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο εκπρόσωπος του «Ε.Σ.Υ. Ελλήνων Συνέλευσις» πήρε τη θέση του στα έδρανα αλλά αρκέστηκε στο να εκφράσει τη δυσαρέσκεια για τα 6 λεπτά που προβλέπονται από τον κανονισμό για την τοποθέτηση, ζητώντας μάλιστα μια ξεχωριστή συνεδρίαση με το συγκεκριμένο θέμα ως το μοναδικό της ημερήσιας διάταξης. Μάλιστα, στις ερωτήσεις που δέχθηκε από κάποιους δημοτικούς συμβούλους για θέματα διαδικαστικά, είπε «Ζητάμε ειδική, ξεχωριστή συνεδρίαση για να ακουστούν όλες αυτές οι λεπτομέρειες από αυτούς που είναι αρμόδιοι να απαντήσουν σε όλα αυτά που ρωτάτε. Εγώ ήρθα ως εκπρόσωπος για να ζητήσω αυτή τη συνεδρίαση. Δε θα απαντήσω στα αιτήματα. Δεν έχω το χρόνο για να αποδείξω αυτά που θα πω. Θέλει ώρες».


Με τούτα και με κείνα, το θέμα απορρίφθηκε, καθώς όπως κατέληξε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, δεν υπήρχε θέμα συζήτησης και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν, καθώς ο κ. Μάνος είχε όλο το χρόνο για να απαντήσει στα ερωτήματα και δεν το έκανε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ