Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αλκή»: Μάθε Γερμανικά, απόκτησε πτυχίο από 70€ το μήνα!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ
- Α1 ΜΕ 70€/ΜΗΝΑ
- Α2 ΜΕ 75€/ΜΗΝΑ
- Β1 ΜΕ 90€/ΜΗΝΑ

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ GOETHE INSTITUT, OESD KAI TEST DaF
Μπορεί η Γερμανική να μη θεωρείται από τις πιο εύκολες γλώσσες για να μάθει κανείς, είναι όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και η γνώση της παρέχει αμέτρητες δυνατότητες. Στην επαγγελματική ζωή, στις σπουδές ή στα ταξίδια αναψυχής, τα Γερμανικά αποτελούν ισχυρό εφόδιο για το βιογραφικό μας. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» στη Βέροια, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του να μάθουν Γερμανικά από 70€ το μήνα!
Επίπεδο Α1 - 70€ το μήνα
Ξεκίνα την εκμάθηση Γερμανικών στο «Αλκή», παρακολούθησε την ολοκληρωμένη τάξη του επιπέδου Α1 και απόκτησε τις στοιχειώδεις γνώσεις της γερμανικής γλώσσας στο γραπτό και προφορικό λόγο οι οποίες καθιστούν δυνατή την απλή επικοινωνία σε καθημερινές καταστάσεις.
Επίπεδο Α2 - 75€ το μήνα
Απόκτησε τις βασικές γνώσεις επιπέδου A2, επικοινώνησε με απλούς και συνηθισμένους διαλόγους, ταξίδεψε άνετα, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα στις εξόδους, τις αγορές, τις μετακινήσεις.
Επίπεδο Β1 - 90€ το μήνα
Κατέκτησε το επίπεδο Β1, γίνε πλέον γερμανομαθής! Χρησιμοποίησε τη γλώσσα στον χώρο της εργασίας σου, με συνεργάτες σε γερμανικές εταιρείες, δυνάμωσε σημαντικά το βιογραφικό σου!
Η διδασκαλία της γλώσσας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή», πραγματοποιείται μέσω της πολύπλευρης προσέγγισης της ξένης γλώσσας, όπως η χρήση διαδραστικού πίνακα και e-books, ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, θεατρικών παραστάσεων κ.α. Έτσι οι μαθητές συνειδητοποιούν τη σημαντική θέση που κατέχει η εκμάθηση ξένων γλωσσών και η κατανόηση ξένων πολιτισμών σε μια πολύγλωσση και πολυπολιτισμική Ευρώπη. Εγγυημένη επιτυχία στα Πτυχία του GOETHE INSTITUT, OESD KAI TEST DaF!
Σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας!
Αγίου Δημητρίου 6, Βέροια
τηλ.: 23310 23001

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ