Quantcast

http://picasion.com/

Όποιος Βεροιώτης γνωρίζει κάτι για το 6χρονο αυτό κορίτσι, να καλέσει την Αστυνομία!

Δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας περίπου (6) ετών. Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με δυο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας (2) μηνών,

αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της, καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει αμέσως με τις Αρχές. 
Το χρονικό της υπόθεσης - θρίλερ
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί "βλέπουν" απαγωγή πίσω από την υπόθεση της 6χρονης. Το κορίτσι βρέθηκε χθες μετά από έρευνα στον οικισμό των τσιγγάνων στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Αμέσως το κοριτσάκι απομακρύνθηκε από τον οικισμό, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους φερόμενους ως γονείς, έναν 42χρονο και τη 41χρονη γυναίκα του. Η υπόθεση έχει αρκετά κοινά στοιχεία με εκείνη της "μικρής Μαρίας" που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν, τον Οκτώβριο του 2013, βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα. Μαζί με τους δύο φερόμενους ως γονείς, συνελήφθη χθες και ακόμη ένας45χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι διωκτικές αρχές με αφορμή εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα χθες το πρωί στον οικισμό του Τυρνάβου, όπου και βρήκαν το ανήλικο κορίτσι να φιλοξενείται από το ανδρόγυνο των συλληφθέντων. Μαζί του φιλοξενούνταν επίσης και ο 45χρονος ο οποίος, καθώς αναζητούνταν από τις διωκτικές αρχές, τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί τελικά χθες το μεσημέρι, μέσα στον οικισμό.
Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στον Τύρναβο Λάρισας, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αρπαγής ανηλίκων, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της κλοπής. Δύο από τους δράστες, ζευγάρι αγάμων που συμβιώνουν, κατακρατούσαν στην οικία τους ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 6 ετών περίπου, το οποίο δεν τυγχάνει βιολογικό τους τέκνο. Σε βάρος του τρίτου δράστη εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης για συγκρότηση – διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθησαν, χθες (03-10-2016) το πρωί στον Τύρναβο Λάρισας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 41, 42 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκων, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης το νόμου περί ναρκωτικών και της κλοπής. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία το ζεύγος κατακρατεί ανήλικο κορίτσι που δεν είναι βιολογικό τους τέκνο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 42χρονου και της 41χρονης, στον Τύρναβο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε ανήλικο κορίτσι, ηλικίας περίπου 6 ετών, αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, το οποίο όπως εξακριβώθηκε δεν αποτελεί βιολογικό τέκνο του ζευγαριού, ενώ δεν διακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των βιολογικών του γονέων και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Κατά την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους (29) γραμμαρίων,
δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης,
φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
ρολόι χειρός και
δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατά τη προσέγγιση των αστυνομικών στην οικία, διέφυγε από αυτή ο τρίτος δράστης, ηλικίας 34 ετών, αφαιρώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, ενώ ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα στην παραπάνω περιοχή. Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης των κ. Ανακριτών Λάρισας, για τα αδικήματα της συγκρότησης – διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι οι άλλοι δύο συλληφθέντες τον απέκρυπταν στην οικία τους. Το όχημα βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για τον προσδιορισμό των στοιχείων ταυτότητας του κοριτσιού, καθώς και για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες περιήλθε στην κατοχή του ζευγαριού συνεχίζονται. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.


Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ