Quantcast

http://picasion.com/

Διοικητής ΟΑΕΕ από Βέροια: «Στο 50% η εισπραξιμότητα - Στα όρια της βιωσιμότητας»

Ημερίδα με θέμα το Ασφαλιστικό διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Βέροιας, το απόγευμα της Τρίτης 11/10 στο Επιμελητήριο Ημαθίας. Καλεσμένοι ομιλητές στην Ημερίδα ήταν ο Διοικητής και Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΕ κ. Δημήτρης Τσακίρης και τον Υποδιοικητή του ΟΑΕΕ κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν και
ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος κ. Καββαθάς, η Γενική Διευθύντρια Υποστήριξης κ. Πιπερίδου Παναγιώτα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Βέροιας κ. Θωμάς Ζιώγας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου.
«Μπορεί να βρισκόμαστε σήμερα σε εχθρικό περιβάλλον, με τις αγωνίες σας και το θυμό σας κατανοητό, αλλά θα ψάξουμε τις λύσεις και θα τις βρούμε. Το ΤΕΒΕ είναι σήμερα χειρότερο από το 1934 που ιδρύθηκε», είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της ομιλίας του ο κ. Τσακίρης. «Τότε μάζευε χρήματα, δεν έδινε παροχές και είχε αποθεματικό, σήμερα οι συντάξεις είναι περισσότερες από τις εισφορές και το ΤΕΒΕ είναι στα όρια της βιωσιμότητας. Η εισπραξιμότητα είναι δύσκολη. Φτάνει μετά βίας το 50%» σημείωσε.
Η συμμετοχή στην Ημερίδα ήταν ελάχιστη, με τους διοργανωτές να εξηγούν πως είναι μια δύσκολη μέρα και ώρα με τα καταστήματα ανοιχτά, όμως η Ημερίδα επιλέχθηκε τη συγκεκριμένη ημερομηνία λόγω της τυχαίας παρουσίας των Διοικητή και Υποδιοικητή του ΟΑΕΕ στη Βέροια.








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ