Quantcast

http://picasion.com/

Τα 5 μυστικά για τέλειες selfies!

Πόσες ώρες έχεις περάσει μπροστά στην οθόνη του κινητού σου για να τραβήξεις την τέλεια selfie; Oι selfies αποτελούν το φαινόμενο της δεκαετίας όσο αφορά τα social media ενώ το 2013,το λεξικό της Οξφόρδης πρόσθεσε τη λέξη selfie στις σελίδες του. Δεν θέλει κόπο, μόνο τον σωστό τρόπο για να βγάλεις την ωραιότερη σου φωτογραφία αρκεί να γνωρίζεις μόνο κάποια μικρά μυστικά τα οποία φυσικά σου αποκαλύπτει ο «Βεροιώτης». Ακολούθησε κατά γράμμα τους παρακάτω κανόνες και δεν θα έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τις selfies των top model.

1. Δεν χρειάζεται να έχεις έντονο μακιγιάζ για να βγεις όμορφη στη selfie σου. Να θυμάσαι ότι όσο πιο φυσικό είναι τόσο πιο όμορφο θα είναι το αποτέλεσμα. Άπλωσε μόνο λίγο κονσίλερ στους μαύρους κύκλους, τόνισε ελαφρά τα φρύδια σου μ’ ένα μολύβι και τέλος πρόσθεσε το κραγιόν σου και είσαι έτοιμη!

2. Βρες την καλύτερη σου πόζα. Είναι το κοινό μυστικό όλων των selfie maniac. Για να βγάλεις μία και μόνο υπέροχη φωτογραφία αρκεί να γνωρίζεις το καλό σου προφιλ. Πειραματίσου πρώτα μπροστά στον καθρέφτη σου, τράβηξε μερικές φωτογραφίες μέχρι να βρεις την κατάλληλη έκφραση και αποθήκευσέ την στη μνήμη σου, ώστε να είσαι έτοιμη στην επόμενο σου κλικ. Συνήθως δείχνεις πιο ελκυστικός όταν γύρεις το κεφάλι σου λίγο στο πλάι και δεν είσαι σε αυστηρό προφίλ.

3. Πρόσεξε ο φωτισμός να είναι ο κατάλληλος. To φυσικό φως είναι το καλύτερο. Εαν βρίσκεσαι σε εσωτερικό χώρο, μείνε δίπλα στο παράθυρο. Να αποφεύγεις να τραβάς φωτογραφίες στον ήλιο γιατί αυτό το φως δεν κολακεύει. Η τέλεια ώρα για την selfie σου είναι νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.

4. Πριν ξεκινήσεις να σελφάρεις, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο backround. Ακόμα και αν είσαι υπέροχη, αν το φόντο από πίσω δεν είναι το ιδανικό, η φωτογραφία σου αμέσως καταστρέφεται. Και όταν λέμε ιδανικό δεν εννοούμε ότι είναι απαραίτητο να είσαι κάτω από τον πύργο του Άιφελ, αλλά για παράδειγμα αν βρίσκεσαι στο δωμάτιό σου να είναι έστω τακτοποιημένο.

5. Και τέλος το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να μην ξεχνάς να είσαι ο εαυτός σου. Μην παίρνεις και τόσο στα σοβαρά την όλη διαδικασία και σίγουρα μην είσαι στημένη σαν να ποζάρεις σε περιοδικό μόδας. Χαμογέλασε, κάνε αστείες γκριμάτσες, παίξε λίγο με τα μαλλιά σου και θα δεις τα like σου να εκτοξεύονται…!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ