Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κόκορας με 3,80/kg και το κοφτό μακαρονάκι ΔΩΡΟ! Που αλλού; Στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»


ΑΠΟ 10/10 ΕΩΣ 15/10
Ένα πράγμα που μας αρέσει όσο κρυώνει ο καιρός, είναι τα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά που τα έχουμε συνδυάσει με τους πιο δροσερούς μήνες. Ένα από αυτά είναι και ο Κόκορας, κρασάτος και κοκκινιστός, που συνδυάζεται τέλεια με κοφτό μακαρονάκι. Βασικό για τη συνταγή, η επιλογή του σωστού κρέατος. Γι' αυτό θα πάμε στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια». Γιατί όχι μόνο προσφέρουν ποιότητα αλλά μας ετοίμασαν και έξυπνη προσφορά.

Θέλετε και σεις να μαγειρέψετε κόκορα με κοφτό μακαρονάκι; Ελάτε στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», από τη Δευτέρα 10/10 έως και το Σάββατο 15/10 και προμηθευτείτε τα και τα δύο! Κόκορας ελευθέρας βοσκής με 3,80€ το κιλό και το μακαρονάκι δώρο! Όχι μόνο θα πάρετε κόκορα αλανιάρη με την γνωστή ποιότητα «Ειλικρίνεια», όχι μόνο θα πάρετε και το μακαρονάκι, θα πάρετε και τη συνταγή στο χέρι! Ε, τι άλλο θα κάνουν πια για εμάς τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»;

Τι θα χρειαστείτε:
- 1 κόκορα σε μερίδες από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»
- 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι και αυτό από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 κρεμμύδι
- 1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 4 ώριμες ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- μπαχαρικά ανάμεικτα και 2 γαρίφαλα
- 1 στικ κανέλας
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 πρέζα ζάχαρη
- αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Προσθέτετε τις μερίδες του κόκορα και σοτάρετε καλά από όλες τις πλευρές.
Στη συνέχεια ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά μαζί και 1 ποτήρι νερό. Σκεπάζετε με το καπάκι την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 1,5 ώρα περίπου, μέχρι να μελώσει η σάλτσα του. Όταν ο κόκορας είναι έτοιμος τον βγάζετε από τη κατσαρόλα.
Παράλληλα, βράζετε τα μακαρόνια, τα σουρώνετε, τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με την σάλτσα και τα ανακατεύετε. Τα μεταφέρετε στην πιατέλα σερβιρίσματος, τοποθετείτε από πάνω τον κόκορα και το φαγητό είναι έτοιμο!
Πασπαλίστε από πάνω με κεφαλοτύρι, ή μυζήθρα ξερή ή ακόμα και φέτα.
Καλή όρεξη!




-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 








-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ