«Αλκή»: Ξεκινάμε ευχάριστα την εκμάθηση ξένων γλωσσών - Ταξιδεύουμε άνετα σε 3 μήνες!

- ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Αγγλικής για Α' και Β' Δημοτικού
- ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Γερμανικής για Δ' Δημοτικού
- ΜΕΙΩΜΕΝΑ δίδακτρα στο πακέτο Αγγλικών - Γερμανικών
- Πρόγραμμα εκμάθησης 3 ΜΗΝΩΝ για ενήλικεςΗ διδασκαλία της Αγγλικής ξεκινά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» από το Νηπιαγωγείο, ενώ της Ιταλικής και Γερμανικής από την Δ΄ τάξη τού Δημοτικού. Η διδασκαλία της πραγματοποιείται μέσω της πολύπλευρης προσέγγισης της ξένης γλώσσας, όπως η χρήση διαδραστικού πίνακα και e-books, ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, θεατρικών παραστάσεων κ.α. Έτσι οι μαθητές συνειδητοποιούν τη σημαντική θέση που κατέχει η εκμάθηση ξένων γλωσσών και η κατανόηση ξένων πολιτισμών σε μια πολύγλωσση και πολυπολιτισμική Ευρώπη.

Σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας!
Αγίου Δημητρίου 6, Βέροια
τηλ.: 23310 23001


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» προσφέρει:
- ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού
- ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Γερμανικής Γλώσσας για παιδιά Δ' Δημοτικού
- ΜΕΙΩΜΕΝΑ δίδακτρα στο πακέτο Αγγλικών - Γερμανικών
- Εγγυημένη επιτυχία σε όλα τα Πτυχία!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Είσαι ενήλικας και ενδιαφέρεσαι για εκμάθηση Αγγλικών, Γερμανικών και Ιταλικών άμεσα για ταξίδι ή εργασία στο εξωτερικό; Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» προσφέρει πρόγραμμα εκμάθησης διάρκειας 3 μηνών. Για να κινείστε στα ταξίδια σας με άνεση και σιγουριά!
Ένα ρητό λέει «More than one language, endless possibilities...», εννοώντας πως «τα όρια της γλώσσας μου είναι και τα όρια του κόσμου». Στόχος του Αλκή είναι οι μαθητές να είναι σε θέση να επικοινωνούν με επάρκεια σε δύο ξένες γλώσσες (Αγγλική και Γερμανική ή Ιταλική), να πιστοποιήσουν τη γλωσσομάθεια μέσω της απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένων διπλωμάτων και να γνωρίσουν τον πολιτισμό των αντίστοιχων χωρών, με σκοπό την αμοιβαία κατανόηση, την επικοινωνία και τη συνεργασία μαζί τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις