Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μανουσαρίδης: «Το πρόγραμμα του VOICE θα είναι φαντασμαγορικό»

Την πεποίθησή του πως ο φετινός χειμώνας θα είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών εξέφρασε σε δηλώσεις του ο τραγουδιστής του «VOICE» Παύλος Μανουσαρίδης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, υποστήριξε πως το κοινό της Βέροιας, θεωρείται από τα καλύτερα της Μακεδονίας και ότι το πρόγραμμα του μαγαζιού θα είναι τόσο εντυπωσιακό που θα αποτελέσει πόλο έλξης για
τους Βεροιώτες. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμα ένα μουσικό ταξίδι του «VOICE» είναι προ των πυλών. Θεωρώ πως η φετινή χρονιά θα είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών, καθώς ο πήχης της διασκέδασης έχει ανέβει πολύ ψηλά.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που ανήκω στο δυναμικό του «VOICE» και θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της διεύθυνσης. Μέσα από τις πρόβες, έχω αντιληφθεί πως το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί θα είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Βέροιας και είμαι σίγουρος πως το μαγαζί θα αποτελέσει
πόλο έλξης και από κατοίκους διπλανών νομών, όπως Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Κοζάνης, Κιλκίς και Πέλλας. Ανυπομονώ για την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία θα είναι φαντασμαγορική!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη και σας περιμένουμε στις μαγικές βραδιές που μόνο το «VOICE» ξέρει να προσφέρει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ