Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή η Βεροιώτισσα ανέλαβε δημόσιες σχέσεις στο «VOICE»

Η συγκεκριμένη Βεροιώτισσα ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο των δημόσιων σχέσεων, εδώ και μερικά χρόνια. Με βασικά όπλα την εμφάνιση και την κοινωνικότητά της, έχει καταφέρει να θεωρείται από τα πρώτα ονόματα στον χώρο. Όμορφη, γοητευτική και με μεγάλη εμπειρία, κέρδισε αμέσως το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης. Ο λόγος φυσικά για την
γοητευτική Μαρία Μπινιόλα, η οποία θα συνεργαστεί για τον φετινό χειμώνα με το νυχτερινό κέντρο του «VOICE». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη», πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε μια συνάντηση όπου και αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ τους.
Η επιτυχία του εγχειρήματος θεωρείται δεδομένη, καθώς η ταλαντούχα public relations manager, ξέρει όσο λίγες το αντικείμενο και γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της επιτυχίας. H Mαρία Μπινιόλα σε δηλώσεις της στο «Βεροιώτη», τόνισε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με το νυχτερινό κέντρο του «VOICE». Ένα μαγαζί με μεγάλη ιστορία και ανθρώπους που έχουν αφήσει την δική τους σφραγίδα στον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται από τα κορυφαία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μας περιμένει πολύ δουλειά, γιατί το επίπεδο έχει ανέβει ψηλά και όλοι μας πρέπει να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας για να έρθει η επιτυχία. Έχω μιλήσει με την διεύθυνση του μαγαζιού και πραγματικά το πλάνο τους για τη νέα χρονιά με έχει εντυπωσιάσει. Οι εκπλήξεις θα είναι πάρα πολλές, οι τραγουδιστές, οι τραγουδίστριες και όλη η ορχήστρα, που θα πλαισιώσουν το σχήμα είναι οι κορυφαίοι της Μακεδονίας και σύσσωμο το προσωπικό χαρακτηρίζεται για τον άψογο επαγγελματισμό του. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε όλα και ανυπομονώ για την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία θα αποτελέσει το κοσμικό γεγονός της χρονιάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ