Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βραβείο της χαμένης ευκαιρίας στο Βέροια - ΑΕΚ (VIDEO)

Δέκα φορές να προσπαθήσει να το ξανακάνει, έντεκα θ' αστοχήσει. Είναι ίσως η πιο τρελή στιγμή της 4ης αγωνιστικής. Η πιο τρελή από μια σειρά από τρελές στιγμές που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Βέροιας με την ΑΕΚ. Ομως το... βραβείο πηγαίνει στον Πέτρο Μάνταλο. Πιθανότατα θα συμφωνήσει και ο ίδιος ο οποίος θα γελάει κάθε φορά που θα βλέπει την φάση. Γιατί
πραγματικά και να θέλει να το ξανακάνει δεν θα μπορέσει. Στο 13' του αγώνα, ο Πατίτο έβγαλε τον Μάνταλο μόνο του απέναντι από τον Λόπεθ. Ο Ελληνας μέσος την κοντρολάρει άψογα και βρίσκεται πλέον στην μικρή περιοχή. Ο τερματοφύλακας της Βέροιας ξαπλώνει ελπίζοντας πως απλώνοντας το κορμί του (έστω και οριζοντίως) θ' αυξήσει τις πιθανότητες να πάει η μπάλα πάνω του. Ομως με αυτή τη κίνηση αφήνει όλο το τέρμα ανοιχτό για τον Μάνταλο. 
Τι πιο απλό λοιπόν για τον αρχηγό της ΑΕΚ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ηθελε όμως να βάλει και λίγο ύψος στη μπάλα για ν' αποφύγει οποιαδήποτε αναποδιά. Ομως η μπάλα πήρε το ύψος που χρειαζόταν για να βρει στο οριζόντιο δοκάρι από τα τέσσερα μέτρα!
Μάλιστα κατάφερε και βρήκε έτσι το οριζόντιο δοκάρι που η μπάλα έφυγε μακριά από αυτόν... Εάν δείτε την αντίδραση του Μάνταλου στο βίντεο θα καταλάβετε ότι δεν μπορεί να πιστέψει το τι κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος) πρόκειται. Δίχως αμφιβολία η στιγμή της αγωνιστικής.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ