Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστική προσφορά μόνο για τους αναγνώστες του «veriotis.gr»!!!

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!
Το drmattapharmacy.gr, τ
ο on line φαρμακείο που αγαπήσαμε, θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό της Βέροιας για την πρωτοφανή του ανταπόκριση, χαρίζει ένα νεσεσέρ της darphin με δώρα έκπληξη, μόνο για τους αναγνώστες του «veriotis.gr»!!! Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα ανανεώσει το πρόσωπό
σας!! Για να το κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή: αγοράστε 1 κρέμα προσώπου darphin και 1 ελιξήριο με αιθέρια έλαια darphin που ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Συμπληρώστε στα σχόλια την παρατήρηση «veriotis.gr» και θα λάβετε το δώρο έκπληξη!! Τα προϊόντα Darphin θα τα βρείτε με -35% έκπτωση (ΕΔΩ)

Πώς λειτουργεί η θεραπεία-περιποίηση με τα αιθέρια έλαια; 


Αρχικά επιλέγετε την αντιγηραντική κρέμα που είναι κατάλληλη για εσάς, ανάμεσα από την Ideal Resource, που προσφέρει αντιγήρανση και λάμψη,
Exquisâge Beauty Revealing cream για αντιγήρανση, σφριγηλότητα και λάμψη,
την Predermine, που υπόσχεται μείωση των ρυτίδων και σύσφιγξη
και την Stimulskin που παρέχει ολική αντιγήρανση και lifting.
Στη συνέχεια διαλέγετε ένα από τα 7 ελιξίρια με τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζει.
Θέλετε έξτρα ενυδάτωση; Επιλέγετε το Rose
Ρύθμιση και αντιμετώπιση της λιπαρότητας; Το Niaouli.
Καταπράυνση; Το Χαμομήλι
Ολική αντιγήρανση; Το 8 Flower Nectar
Λάμψη; Το Orange Blossom
Αναζωογόνηση; To Jasmine
Ενέργεια; To Tangerine.
Συνδυάζοντας τα εκλεπτυσμένα αυτά αιθέρια έλαια με την κρέμα σας, ενισχύεται η αποτελεσματικότητα της και ταυτόχρονα δίνετε λύσεις σε άλλα μικρά «προβλήματα» της επιδερμίδας σας.

Η συγκεκριμένη ανάμειξη των προϊόντων είναι μία διαδικασία που μοιάζει με την εμπειρία που κερδίζετε όταν επισκέπτεστε ένα σπα!

Η κρέμα αναμειγνύεται εύκολα με το έλαιο -το οποίο όχι, δεν θα κάνει το δέρμα σας να δείχνει λιπαρό, αφού θα προσθέσετε μόνο μερικές σταγόνες- και το μασάζ που ακολουθεί για την εφαρμογή της θα βοηθήσει να ξεκινήσετε αναζωογονημένες τη μέρα σας ή να χαλαρώσετε πριν κοιμηθείτε το βράδυ.

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα σπα στο σπίτι και το www.drmattapharmacy θα σας χαρίζει ένα νεσεσέρ Darphin με δώρα έκπληξη!!!


Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ