Τμήματα Αγγλικών PROFICIENCY στο «Καλογραία» Βέροιας

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΤΥΧΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
Αποκτήστε αναγνωρισμένο πτυχίο ΑΓΓΛΙΚΩΝ από τον ΑΣΕΠ στα επίπεδα Β1, Β2 (LOWER), Γ1 και Γ2 (PROFICIENCY) σε σύντομο διάστημα, με μικρό κόστος και με εγγύηση πτυχίου με την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Το «Σ. Καλογραία» Βέροιας, με ειδίκευση στην απόκτηση Proficiency παρέχει ειδικά προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε 8 μήνες από επίπεδο B2 (Lower) ή ακόμη λιγότερο αν ήδη έχετε κάνει μέρος της προετοιμασίας!
Επίσης, ανάλογα το επίπεδο των Αγγλικών του σπουδαστή, στο «Σ. Καλογραία» Βέροιας θα βρείτε ειδικά προγράμματα προετοιμασίας 3 ΜΗΝΩΝ για πιστοποίηση Lower, Proficiency κ.α. και με εγγυημένη επιτυχία με την πρώτη φορά!
Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μεταπτυχιακό άμεσα και χρειάζεστε κάποια συγκεκριμένη πιστοποίηση, την οποία σας ζητά το Πανεπιστήμιο;;; Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Σ. Καλογραία» Βέροιας θα βρείτε ειδικά τμήματα προετοιμασίας 2 ΜΗΝΩΝ για απόκτηση πιστοποίησης IELTS, TOEFL, GMAT, GRE κ.α…


Η διδασκαλία των Αγγλικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ 2-5 ατόμων, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την Αγγλική γλώσσα υπό την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων στην προνομιακή τιμή ενός γκρουπ!

Με την επιλογή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Σ. Καλογραία» στη Βέροια βρίσκεσαι στο περιβάλλον που σου ταιριάζει, σε ώρες που επιλέγεις εσύ και σε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις κάθε επιπέδου και κάθε στόχου!

Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που...
 Ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα πτυχίο ξένων γλωσσών!
 Να πάρουν πιστοποίηση επάρκειας μια ξένης γλώσσας!
 Χρειάζονται την ξένη γλώσσα ώστε να συνεχίσουν για πτυχιακές ή και μεταπτυχιακές σπουδές!
 Χρειάζονται την ξένη γλώσσα στην προσωπική τους ζωή!
 Την χρειάζονται για τις συναλλαγές στη δουλειά τους!
 Για να λάβουν μέρος και να πετύχουν σε διαγωνισμούς/προκηρύξεις/ΑΣΕΠ/δημόσιο!
 Για να βρουν μια καλύτερη δουλειά!
 Για να πάρουν προαγωγή!
 Για να μπορέσουν να εξασκήσουν τη διδασκαλία μιας ξένης γλώσσας!

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ»
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41, ΒΕΡΟΙΑ
ΤΗΛ.: 2331077555
EMAIL: skalogrea.veria@yahoo.gr
www.kalogrea.edu.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις