Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόλεμος! Δημάδης εναντίον Μηλιώνη για το... #perouka_gate! Βαριές κουβέντες!

Και ξαφνικά... νέα κλιμάκωση στην υπόθεση με τις «περούκες»! Μετά την διάψευση του Γιώργου Μηλιώνη σχετικά με την «πατρότητα» του τηλεγραφήματος του ΑΠΕ, ο Θάνος Δημάδης του εξαπολύει σκληρή επίθεση! Ο Βεροιώτης Θάνος Δημάδης, ένας εκ των δύο δημοσιογράφων που πρωταγωνίστησαν στην... περίφημη πια υπόθεση με τις περούκες στη Νέα Υόρκη,
έστειλε νέο μήνυμα το πρωί της Παρασκευής,κάνοντας λόγο για αισχρά ψεύδη και ανύπαρκτες κατηγορίες και απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις. Στη συνέχεια, την δική του απάντηση στην προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση με τους δυο δημοσιογράφους - ανταποκριτές ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών («Star» και «Alpha»), που κάλυπταν την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, στη Νέα Υόρκη, έδωσε ο Γιώργος Μηλιώνης, δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και στέλεχος του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.
Μετά την τοποθέτησή του αυτή, τον «λόγο» πήρε ξανά ο Θάνος Δημάδης, ο οποίος με ανάρτησή του το βράδυ της Παρασκευής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Μηλιώνη. Ο Γιώργος Μηλιώνης διέψευσε κατηγορηματικά πως είναι ο συντάκτης του συγκεκριμένου τηλεγραφήματος του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ενώ καταφέρθηκε εναντίον δημοσιογράφων, αναφέροντας συγκεκριμένα πως «περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ. Δεν το έπραξαν». Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ επι πέντε μέρες σιωπούσε στην επιχειρήση σπίλωσης μου απο το δολοπλόκο δελτιο τύπου του και του ΑΠΕ. Έχει κι αυτός ακέραιη την ευθύνη για τον εξευτελισμό και την ηθική βλάβη που υπέστην στην σπίλωση της δημοσιογραφικής και προσωπικής υπόληψης μου από ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ που με παρουσίασαν ως συλληφθέντα από το FBI και κατηγορούμενο για πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία, αντιποίηση αρχής από την αμερικανική αστυνομία». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ