Αυτό είναι το νέο iPhone 7 - Παρουσιάστηκε από την Apple

H Apple παρουσίασε σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στο San Francisco, το νέο iPhone 7, το νέο iPhone 7 Plus και το νέο Apple Watch 2. Το Bill Gaham Civic Auditorium ήταν κατάμεστο, η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple ήταν, όπως κάθε χρόνο, πλήρης, με όλα τα φώτα, ωστόσο, να στρέφονται στη ναυαρχίδα της εταιρείας, το iPhone 7. Tα χαρακτηριστικά του νέου smartphone: 
Η κάμερα του iPhone 7 έχει αισθητήρα 12MP 60% πιο γρήγορο με διάφραγμα 1.8f, ενώ τo iPhone 7 Plus έχει 2 κάμερες 12MP!
Μία με φακό ευρυγώνιο 28mm και μία με τηλεφακό 56mm για να μπορεί η συσκευή να έχει οπτικό ζουμ! Η Apple επεσήμανε ότι η κάμερα του iPhone δεν θα αντικαταστήσει τις DSLR, ωστόσο τόνισε ότι είναι η καλύτερη κάμερα που έχουν φτιάξει μέχρι σήμερα για το iPhone. 
Η οθόνη του iPhone 7 είναι Retina HD, 25% πιο φωτεινή με ακόμα πιο ζωντανά χρώματα. Τα ηχεία στο iPhone 7, για πρώτη φορά, είναι στερεοφωνικά, ένα στο πάνω μέρος κι ένα στο κάτω. Τα ακουστικά θα είναι ασύρματα.
Θα έχουν αυτονομία 5 ώρες και 24 ώρες μέσα στην ειδική θήκη τους. Επίσης θα συνδέονται αυτόματα με το iPhone και το Apple Watch. O επεξεργαστής του θα είναι 4πύρηνος και 40% πιο γρήγορο από αυτόν του iPhone 6. 
Επίσης θα διαθέτει ειδικό chip για τη διαχείριση πόρων με σκοπό τη μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας. Το νέο iPhone 7 θα είναι το πρώτο αδιάβροχο μοντέλο! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου smartphone: 
Να σημειωθεί ότι πριν την ανακοίνωση του Iphone έγινε ένα περίεργο... tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Apple στο Twitter για το iPhone 7, το οποίο έλεγε ότι το κινητό θα είναι αδιάβροχο.
Το συγκεκριμένο tweet διαγράφηκε αμέσως, ήταν ωστόσο πέρα για πέρα αληθινό, όπως αποδείχθηκε στην παρουσίαση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Δημοφιλείς αναρτήσεις