Στο Χώρο Τεχνών μεταφέρεται η συναυλία Ρεμπούτσικα - Πασπαλά

Από την ΚΕΠΑ Βέροιας ανακοινώθηκε πως, η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Έλλης Πασπαλά που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο θέατρο Άλσους, μεταφέρεται, λόγω πρόβλεψης κακοκαιρίας, στο Χώρο Τεχνών, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00. Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά θα στροβιλίσουν τις νύχτες μας. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση. Σαν τις νύχτες τις καλοκαιρινές στο σινεμά της γειτονιάς όταν γέμιζε η σκηνή εικόνες, ήχους και χρώματα που έγιναν η συντροφιά στα όνειρά μας. 
Μια μουσική συνεργασία με γυναικεία ματιά, ευαισθησία και διάθεση δίνει η κάθε μια δικό της ξεχωριστό στίγμα. Ένας μαγικός χορός πλημμυρισμένος από υπέροχες μουσικές και μοναδικές ερμηνείες.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μουσικές από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες όπως ο «Νοτιάς», «Nadide Hayiat», «Iftarlik Gazoz» και τα θεατρικά έργα «Τρίτο Στεφάνι» και «Συρανό».

Η Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την σπάνια εκφραστικότητά της. Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών άλλοτε απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους εξαιρετικούς μουσικούς που συμμετέχουν στην παράσταση.

Είσοδος: 13€ προπώληση και 15€ πόρτα

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΒΕΡΟΙΑ: Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας - τηλ. 2331 0 78100
Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, Καφέ Μπρίκι, Ουζερί Στάσου Μύγδαλα,
ΝΑΟΥΣΑ: Καφέ HOME - Πλατεία Καρατάσου
Διοργάνωση: Κ.Ε.Π.Α Βέροιας - Four Seasons

Δημοφιλείς αναρτήσεις