Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι μαγειρικές μας στη Βέροια ξεκινούν από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»

Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» δεν είναι απλά τα κρεοπωλεία που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια για το κρέας που θα προσφέρουμε στην οικογένειά μας... Τα προτιμούμε για τα αγνά, ελληνικής καταγωγής κρέατα που μας προμηθεύει, για τα προϊόντα, όπως γαλακτοκομικά, αλλαντικά και αυγά από ντόπιες φάρμες και φυσικά για τις έτοιμες λύσεις που μας φτιάχνει καθημερινά με τις πιο νόστιμες συνταγές, που το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να ανάψουμε το φούρνο!
Αν δεν έχετε χρόνο να ετοιμάσετε κάτι καλό, περιποιημένο και μερακλίδικο ή αν δεν το έχετε και πολύ με τη μαγειρική, τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» κάνουν για εμάς όλη την προετοιμασία, μας το βάζουν και σε ταψάκι και έτσι μπορούμε και μεις να κάνουμε και μεις το «κομμάτι» μας στην κουζίνα. 
Συνταγές με μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο, από τις πιο παραδοσιακές όπως κοκκινιστό, γεμιστές πιπεριές και κολοκυθάκια, μέχρι και πιο μοντέρνες εκδοχές!


Ότι θελήσετε από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», αρκεί ένα τηλέφωνο στα 2331061683 και 2331021811 για να κάνετε την παραγγελία σας και σας ετοιμάζουμε ότι θέλετε, όποτε το θέλετε.
-Ειλικρίνεια 1: Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

-Ειλικρίνεια 2: Καρακωστή 15 τηλ. 23
31021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ