Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. νέος χορηγός του Φιλίππου

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας ακόμα χορηγικής συνεργασίας για την σαιζόν 2016-17. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρεία παραγωγής και επεξεργασίας ζωοτροφών ΕΛ.ΒΙ.Ζ, η οποία εδρεύει στο Πλατύ Ημαθίας, αναλαμβάνει τον τίτλο του χορηγού του τμήματος. Σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή της για την έναρξη της νέας αυτής χορηγικής συνεργασίας με την μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής ζωοτροφών της Ελλάδας και να ευχαριστήσει δημοσίως τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας κο Χαλκίδη Βασίλειο για την στήριξή του και την εμπιστοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους και στο πλάνο της ομάδας μας.





ΕΛ. ΒΙ. Ζ - Σύντομο εταιρικό προφίλ

Από το 1969 μέχρι και σήμερα η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. αποτελεί συνώνυμο της ιστορίας των ζωοτροφών στην Ελλάδα. Με δύο εργοστάσια παραγωγής, στο Πλατύ Ημαθίας και το Πετροχώρι Ξάνθης, η ΕΛΒΙΖ προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στον Έλληνα κτηνοτρόφο. Μετά την εξαγορά από τον όμιλο ΕΥΡΩΦΑΡΜ κα τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 – HACCP, περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ποιότητα με διαρκείς εργαστηριακούς ελέγχους.

Η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας πρώτων υλών και ζωοτροφών για παραγωγικά και κατοικίδια ζώα, διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει πλήρεις σύνθετες ζωοτροφές, συμπληρωματικές σύνθετες ζωοτροφές, συμπληρωματικές σύνθετες ζωοτροφές – συμπυκνώματα και κροκέτες (για σκύλους).

Επιπλέον, η εταιρία παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε παραγωγούς από ομάδα έμπειρων γεωπόνων και κτηνιάτρων, με στόχο τη σωστή διατροφή και εκτροφή των ζώων για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για εξέλιξη των προϊόντων της, η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. συνεργάζεται με πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και με κορυφαίους πολυεθνικούς ομίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ