Quantcast

http://picasion.com/

Δεν πάει το μυαλό σας ποιον παικταρά πήγαν να κλείσουν Καρυπίδης - Ορφανίδης!

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού τα λένε όλα για την ποδοσφαιρική του καριέρα οι θητείες του, μεταξύ άλλων, σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό και Μπενφίκα, καθώς και οι 39 συμμετοχές με 11 γκολ στην εθνική Αργεντινής. Τον
γνωρίσαμε καλά και στην Ελλάδα που στη δύση τής ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε ένα αξιοπρεπές πέρασμα από τον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 12 γκολ και κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2013-14. 
Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο Αργεντινός επιχείρησε να επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ, ωστόσο δεν μπόρεσε να θυμηθεί τον καλό του εαυτό και αποχώρησε τον Ιανουάριο. Παρέμεινε ελεύθερος και τελικά πρόσφατα συμφώνησε με μια ομάδα της Ανδόρας, την Ορδίνα, στην οποία θα αναλάβει ρόλο παίκτη, βοηθού προπονητή και πόστο στις ακαδημίες. Λίγοι, πάντως, γνωρίζουν πως όσο καιρό ο Αργεντινός άσος βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας, ψάχτηκε για να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα, το φετινό καλοκαίρι ο 34χρονος παίκτης προτάθηκε μέσω γνωστών του σε τρεις συλλόγους της Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, αγκάθι στις διαπραγματεύσεις ήταν το υψηλό συμβόλαιο που ζητούσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έπεφτε κάτω από τις 300.000 ευρώ, ποσό που δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να βρει στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός το πάλεψε να γυρίσει στη χώρα μας και σχετικά πρόσφατα, μέσα στο Σεπτέμβρη, όταν συζήτησε με ομάδα τής Football League αυτή τη φορά. O λόγος για τον Άρη, που πριν κλείσει τον Ράφικ Τζιμπούρ, επιχείρησε το «μπαμ» με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.
Παρ' όλα αυτά, ο διεθνής επιθετικός όχι μόνο δεν έριξε τις απαιτήσεις του, αλλά τις αύξησε κιόλας, υπολογίζοντας και το μπόνους ανόδου για την ομάδα τής Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να χαλάσει κι αυτό το deal. Αφού, λοιπόν, ο Χαβιέρ Σαβιόλα δε βρήκε τα χρήματα που έψαχνε στην Ελλάδα, αλλά και πουθενά αλλού, βολεύτηκε τελικά με πολύ λιγότερα στην ομάδα από την Ανδόρα, όπου θα αναλάβει πολλαπλούς ρόλους πέραν αυτού του ποδοσφαιριστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ