Quantcast

http://picasion.com/

Πασίγνωστος πολιτικός προς Καρυπίδη: «Είμαι Αρειανός - Μπράβο! Συνέχισε έτσι»

Συνάντηση γνωριμίας είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης μ' έναν πολύ γνωστό πολιτικό, ο οποίος κατέχει θεσμική θέση και θεωρείται από τους πλέον πετυχημένους στο πόστο του. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και έγινε στο πλαίσιο της ανάληψης της προεδρίας της ΠΑΕ Άρης από τον κ. Καρυπίδη. Αντικείμενο συζήτησης ήταν φυσικά ο
Αρης, που τους ενώνει και διάφορα άλλα κοινωνικά και επιχειρηματικά θέματα. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Μπουτάρη,
ο οποίος υποδέχθηκε τον Ημαθιώτη επενδυτή στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, παρουσία μάλιστα και του Αντιδημάρχου επιχειρηματικότητας, Πέτρου Λεκάκη. Οι κ.κ. Μπουτάρης και Καρυπίδης συζήτησαν ακόμη και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος γύρω από το ποδόσφαιρο, τη Θεσσαλονίκη και μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του Άρη και του δήμου Θεσσαλονίκης. 

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δήλωσε: 

«Με χαρά υποδέχτηκα σήμερα τον κ. Καρυπίδη. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τον Άρη και την προσπάθεια που κάνει ο κ. Καρυπίδης, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων. Το ενδιαφέρον μου για τον Άρη είναι μεγάλο γιατί δεν είναι μυστικό ότι είμαι Αρειανός και πάντα ενδιαφέρομαι για το καλό της ομάδας. Ο κ. Καρυπίδης κάνει μια σοβαρή προσπάθεια στον Άρη και πρέπει όλοι να την στηρίξουν. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες για την ομάδα. Ο δήμος Θεσσαλονίκης κι εγώ προσωπικά είμαστε κοντά στον Άρη και στο άμεσο μέλλον θα αναπτύξουμε μια σειρά από δράσεις προς όφελος και των δύο». 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, επεσήμανε: 

«Ήταν τιμή και χαρά για μένα που γνώρισα σήμερα τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρη. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα του Άρη και όχι μόνο. Η συνεργασία μας θα είναι στενή σε διάφορα επίπεδα. Συζητήσαμε για κάποιες συνέργειες που μπορούμε να κάνουμε από κοινού και είμαι σίγουρος ότι στην πορεία όλα θα κυλήσουν ομαλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ