Quantcast

http://picasion.com/

Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με Θέμα: «Ο Τριπόταμος, το ποτάμι της Βέροιας»

Ο Σύλλογος «Φίλοι του ποταμού Τριπόταμου» διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα το ποτάμι της πόλης μας, τον Τριπόταμο. Απευθύνεται σε δυο ηλιακές ομάδες. Η 1η ομάδα περιλαμβάνει παιδιά που φοιτούν το σχολικό έτος 2016-2017 στην Τετάρτη, Πέμπτη και Έκτη δημοτικού και η 2η ομάδα σε παιδιά που φοιτούν στην Πρώτη, Δευτέρα, Τρίτη
Γυμνασίου και Πρώτη Λυκείου. Τα έργα θα πρέπει να έχουν διαστάσεις 30Χ42 εκατοστά (cm) (Μέγεθος Α3) και ως υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μολύβια γραφίτη, ξυλομπογιές, τέμπερες, παστέλ, νερομπογιές και ακρυλικά. Θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και να κατατεθούν προς αξιολόγηση από πενταμελή επιτροπή, από 24 έως 26 Οκτωβρίου 2016, σε κατάλληλα διαμορφωμένο κουτί στο ισόγειο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας.

Τα έργα δεν θα πρέπει να έχουν οποιοδήποτε διακριτικό σημάδι (π.χ. δεν θα είναι τσαλακωμένα, δεν θα υπάρχει γραμμένο το όνομα του παιδιού επάνω τους ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο σχετίζεται με την ταυτότητα του). Θα τοποθετηθούν σε φάκελο επάνω στον οποίο θα υπάρχει το ονοματεπώνυμο του παιδιού, η τάξη του και το σχολείο του.

Τα έργα όλων των παιδιών θα εκτεθούν.

Πληροφορίες σχετικά με τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής και το χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση των έργων ζωγραφικής θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση. Τα παιδιά που θα επισκεφτούν τον Τριπόταμο, ιδιαίτερα τα μικρότερα, καλό είναι να συνοδεύονται από ενήλικα.

Σε όλους τους μαθητές που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Στους μαθητές που θα καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις θα δοθούν έπαινοι, αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής, καθώς και χρηματικό έπαθλο. Στους μαθητές που θα καταλάβουν την 4η έως και τη 10η θέση θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ