Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πρώτος Αγιασμός για το νέο σχολείο στα Γιοτζαλίκια

Στο ολοκαίνουριο κτιριακό συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην περιοχή Γιοτζαλίκια έκαναν το πρωί Αγιασμό οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου και του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, της διευθύντριας Β/θμιας εκπαίδευσης Αναστασίας Μαυρίδου, της περιφερειακής συμβούλου Νίκης Καρατζιούλα, των αντιδημάρχων Γιώργου Σοφιανίδη, Άρη Λαζαρίδη και Βασίλη Παπαδόπουλου, δημοτικών συμβούλων, γονέων και σχολικών συμβούλων. 
Τον Αγιασμό τέλεσε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του στους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά. Στον χαιρετισμό που απηύθυναν ο κ. Βοργιαζίδης, η κ. Μαυρίδου και η κ. Καρατζιούλα, ευχαρίστησαν όσους εργάστηκαν ειδικά μέσα στο καλοκαίρι για την παράδοση του σχολείου, ενώ ευχήθηκαν μια καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και καθηγητές στο νέο αυτό κτιριακό συγκρότημα.
Στη συνέχεια οι μαθητές των δυο σχολείων προμηθεύτηκα: τα βιβλία τους ενώ ανανέωσαν το ραντεβού για αύριο στις 8:30 το πρωί, όπου και όπως ενημερώθηκαν θα μείνουν μόνο για δυο ώρες και στις 10:30 θα αποχωρήσουν με λεωφορεία που έχουν προβλέψει οι υπεύθυνοι. 
Δείτε φωτογραφίες:


























































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ