Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γλεντώντας αποχαιρέτισαν το καλοκαίρι στις Βαρβάρες

Με παραδοσιακό γλέντι αποχαιρέτισε ακόμα ένα καλοκαίρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας στο γήπεδο του χωριού. Ο 5ος ετήσιος καλοκαιρινός χορός είχε τα πάντα... Ψητά, κρασιά, πολύ χορό, πυροτεχνήματα και μουσική από την ορχήστρα του Πέτρου Καρατζόβαλη, τη Μαρίνα Ζωγράφου στο τραγούδι και τον Τριαντάφυλλο Κωνσταντινίδη
στην γκάιντα. Προηγήθηκαν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων Δασκιωτών Βέροιας, «Πνευματική Κίνηση» Λεπτοκαρυάς, ΜΣΧ «Οι Πρόμαχοι», Επιμορφωτικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, καθώς του παιδικού και εφηβικού τμήματος του Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας. 
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Θεόφιλος Κορωνάς και Βασίλης Λυκοστράτης, η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Γαϊτάνου, ο πρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας Σπύρος Κοτσιαντής και ο πρώην πρόεδρος Σάκης Ταραλάς.
Οι εθελοντές, μέλη του συλλόγου και κάτοικοι του χωριού, φρόντισαν για την κάθε λεπτομέρεια, από τη διακόσμηση των τραπεζιών εισόδου αλλά και των υπόλοιπων τραπεζιών, που ομολογουμένως ήταν ιδιαίτερη, το σέρβις, το ψήσιμο των κρεατικών και φυσικά έδωσαν και βροντερό παρών στην πίστα μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, στην είσοδο πρόσφεραν στον κόσμο και ένα τσιπουράκι... για ζέσταμα!


Όλοι μαζί αποχαιρέτισαν το φετινό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού για τον 6ο χορό του χρόνου! 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:








































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ