Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκστρατεία στη Βέροια ετοιμάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ

1.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ
Αν υπάρχει κάτι στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχει κάνει την ΑΕΚ να ξεχωρίζει, είναι η μοναδική παρουσία και συμπαράσταση του κόσμου της στους εκτός έδρας αγώνες. Οι οπαδοί της Ένωσης, που δείχνουν απίστευτη στήριξη και αγάπη για την ομάδα τους, ετοιμάζονται για ακόμη μία εξόρμηση, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.
Όλοι γνωρίζουν την κρισιμότητα της δεύτερης αγωνιστικής και για τον λόγο αυτό, εκατοντάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να έρθουν στην πόλη μας και να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 1.000 άτομα, ενώ δεν αποκλείεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί, καθώς είναι πάρα πολλοί οι Ενωσίτες α
πό τη Βόρεια Ελλάδα (Κοζάνη, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Έδεσσα, Σκύδρα, Σέρρες και Καβάλα), οι οποίοι θα έρθουν μεμονομένα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό, η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι μεγάλη και τα μέτρα δρακόντεια. Μάλιστα, από ότι μάθαμε θα έρθουν τουλάχιστον 4 διμοιρίες των ΜΑΤ από την Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνδράμουν στην τήρηση της τάξης και της ασφάλειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ