Quantcast

http://picasion.com/

Τη Βέροια επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Επίσκεψη στην Ημαθία πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τη Συντονίστρια ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη. Μαζί της ο Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της ΝΔ και Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, όπου με τη
συνοδεία του βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου, του προέδρου και της υπεύθυνης Γραφείο Τύπου και social media της ΝΟΔΕ Ημαθίας, Παναγιώτη Παλπάνα και Συρμούλα Τόπη - Τζήμα αντίστοιχα αλλά και τοπικών στελεχών του κόμματος, περιόδευσαν σε παραγωγικές μονάδες, επιχειρήσεις και δομές του νομού, ενώ επισκέφθηκαν τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και την Παλαιά Μητρόπολη. 
Το απόγευμα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ η επίσκεψη έκλεισε με τη νομαρχιακή συνέλευση μελών και στελεχών.
«Πήραμε το μήνυμα από τις παραγωγικές επιχειρήσεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και το Σάββατο θα έχουμε τη δυνατότητα μέσω της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, να ακούσετε τις προτάσεις του κόμματος», ανέφερε ο κ. Καράογλου.
«Το αίτημα των εκλογών να είναι σε μόνιμη βάση, είναι επιτακτική ανάγκη γιατί κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος της χώρας», τόνισε ο κ. Γιόγακας, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος με το γεγονός ότι στη Βέροια υπάρχουν πάρα πολλές μονάδες που η ίδια η πολιτεία τους δυσκολεύει να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις εργασίας.
«Η Ντόρα Μπακογιάννη ξέρει πολύ καλά το νομό μας και τα προβλήματα του τόπου μας, καθώς τον έχει επισκεφθεί άπειρες φορές», ανέφερε ο κ. Βεσυρόπουλος.
Για το νόημα των επισκέψεων των κλιμακίων της ΝΔ αναφέρθηκε αρχικά η κ. Μπακογιάννη, που πέρα από τα πλαίσια της ομιλίας του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, έχουν σκοπό να μεταφέρουν τα μηνύματα των πολιτών. «Η ΝΔ ξεκινάει μια νέα πορεία που δε μεταφράζεται στο να περάσουμε εμείς το δικό μας μήνυμα αλλά να πάρουμε τα μηνύματα των πολιτών, αυτό είναι και το νόημα των επισκέψεων. Είναι επισκέψεις ουσίας γιατί ακούγοντας θα κερδίσουμε. Ένιωσα χαρά και συγκίνηση ως παλιός φίλος της Βέροιας βλέποντας την αναστύλωση της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας. Ένα κόσμημα για την πόλη σας και τη χώρα». 

Δείτε φωτογραφίες:






























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ