Quantcast

http://picasion.com/

Αυτό είναι το ξενοδοχείο στην Χαλκιδική που κάνουν διακοπές οι πλούσιοι Βεροιώτες (ΦΩΤΟ)

ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Η ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Και την φετινή χρονιά, οι «φραγκάτοι» της πόλης μας αναμένεται να εμπιστευθούν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Χαλκιδική. Καθημερινά, δεκάδες Βεροιώτες βιομήχανοι, επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι και εισοδηματίες, επιλέγουν να χαλαρώσουν, κλείνοντας μια

πολυτελής σουίτα και απολαμβάνοντας τις πλούσιες παροχές. Η λέξη Miraggio στα ιταλικά σημαίνει οφθαλμαπάτη.
Και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι το πιο μεγάλο και το πρώτο εξ ολοκλήρου πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα και βρίσκεται στη πανέμορφη Χαλκιδική.
Το Miraggio Thermal Spa Resort αναπτύσσεται αμφιθεατρικά μπροστά σε μια ακτή μήκους 500 μέτρων, με θέα τον Κόλπο της Τορώνης και τη Χερσόνησο της Σιθωνίας στην άκρη του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής.
Ο Ελληνορώσος Ανδρέας Ραγότης άνοιξε ένα από τα μεγαλύτερα θέρετερα των Βαλκανίων με στόχο το υπερπολυτελές παραθεριστικό συγκρότημα να αποτελέσει πόλο έλξης των πλουσίων και διάσημων της Ρωσίας και όχι μόνο.
Τα 250 από τα 300 δωμάτιά του είναι σουίτες υψηλών απαιτήσεων, οι 48 από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. 
Οι τιμές αρχίζουν από τα 168 ευρώ τη βραδιά για τα πιο φτηνά δωμάτια στην χαμηλή σεζόν, και φτάνουν ως και τα 1.620 ευρώ για τις πολυτελείς σουίτες στα μέσα του καλοκαιριού.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημά του είναι υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας (spa) 3000 τμ, που αξιοποιεί τα φυσικά ιαματικά νερά της περιοχής με τον καλύτερο τρόπο.
 Ο ομογενής από την Αγία Πετρούπολη έχει ήδη επενδύσει 120 εκατομμύρια ευρώ ενώ έχει έτοιμο και νέο πλάνο ανάπτυξης που θα υλοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2020.









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ