Quantcast

http://picasion.com/

Βοσνιάδης: «Δεν συγχωρεί τα λάθη ο Ολυμπιακός»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης σε δηλώσεις του μετά τη βαριά ήττα της ομάδας μέσα στον Ολυμπιακό, έκανε λόγο για πλήρη ανωτερότητα των ερυθρολεύκων. Διαβάστε αναλυτικά, τιτόνισε για το μέλλον της ομάδας του. Το ματς με Ολυμπιακό: Πάμε. Ένα πολύ κακό ματς για εμάς. Μέχρι το 25ο λεπτό προσπαθούσαμε να μην ξεφύγουμε από το πλάνο μας.
Να μην είναι ανοιχτοί οι χώροι πίσω. Και ενώ δείχναμε να τα καταφέρνουμε μετά φύγαμε από το γήπεδο. Κάναμε πολύ εύκολο το έργο του Ολυμπιακού με πολλά και αβίαστα λάθη. Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό σε ανοιχτό χώρο τα αξιοποιεί. Μετά το πρώτο γκολ καταρρεύσαμε. Είχα πει στους παίκτες πως σε τέτοια ματς εάν δεν μπορείς να πάρεις κάτι να έχεις προίκα καλή εμφάνιση. Πήραμε πολλούς παίκτες το τελευταίο διάστημα και δεν είχαμε συνοχή. Πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε ψυχολογία και νοοτροπία για το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Δεν συγχωρεί λάθη. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός.

Το πιστοποιητικό: Είναι ένα θέμα που ασχολείται η διοίκηση. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό. Είμαι αισιόδοξοι πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στην κατηγορία.

Το ότι πολλοί θεωρούν τη Βέροια φαβορί για υποβιβασμό: Η Βέροια είναι μία καινούρια ομάδα. Άλλαξε το υλικό της πολύ από πέρυσι. Είναι δεδομένο πως θα είχαμε προβλήματα στην συνοχή. Εχουν έρθει καλοί παίκτες. Πρέπει όταν στραβώνει κάτι να είμαστε εκεί. Εγώ θεωρώ πως είναι πολλές ομάδες στον χορό του υποβιβασμού. Εμείς θα κοιτάξουμε να διαψεύσουμε όσους πριν αρχίσει το πρωτάθλημα λένε ότι θα πέσουμε.

Την συνέχεια: Έπρεπε να έχουμε πιο καλή εικόνα. Είναι σημαντικό για τη Βέροια και τις άλλες ομάδες που θα δώσουν μάχη για τις κάτω θέσεις να μην αφήνουν αγώνες. Να μην εγκαταλείπουν. Είναι μάθημα για εμάς. Μακάρι να μην είχε έρθει. Να πάρουμε γρήγορα το μάθημά μας. Εμείς να δώσουμε την μάχη μας στην συνέχεια και σε κάθε ματς χωριστά. Να πάρουμε το μάθημά μας από αυτό.

Την ερώτηση από ξένο δημοσιογράφο για τα προβλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα: Είναι πολλά τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να μην φεύγουμε απ' όσα έχουν καθοριστεί από ΕΠΟ και Λίγκα. Να μην αλλάζει το πρόβλημα και οι ημερομηνίες. Γενικά να υπάρχει σταθερότητα. Να λείψουν τα προβλήματα. Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και να κρίνονται τα πάντα στο γήπεδο. Σίγουρα δεν είναι καλό ότι αναβλήθηκε το πρωτάθλημα και πήγε πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ