Quantcast

http://picasion.com/

Έτσι θα σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες τα αδέλφια Τσαχουρίδη!

5.000 ΠΟΝΤΙΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Θ.
Μία διεκδίκηση στα ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακό χορό «Ομάλ», θα επιχειρηθεί μέσα από τη συναυλία «Μαζί…με ψυχή!» των αδελφών Κωνσταντίνου & Ματθαίου Τσαχουρίδη κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, στη συναυλία των Ματθαίου και
Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη, στις 13 Σεπτεμβρίου, θα σχηματιστεί ένας χορός «Ομάλ», ο οποίος θα περικυκλώσει όλο το εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα μέρος του κέντρου της πόλης. Oυσιαστικά είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται μία τέτοια πρωτοβουλία για έναν παραδοσιακό ποντιακό χορό. Το εξαιρετικό μουσικό δίδυμο των Ματθαίου και Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στις 13 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ, η οποία όπως κάθε χρόνο έχει να παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων.
Πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω εγχείρημα:
Προκειμένου να επιτευχθεί το ρεκόρ Γκίνες (13 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ) πρέπει να συντονιστούμε και να "κλείσουμε" τον κύκλο γύρω από τη ΔΕΘ άμεσα και ομαλ-ά (μέσα σε περίπου 15 λεπτά). Για το λόγο αυτό αναρτούμε το χάρτη, που σχεδιάστηκε από τη ΔΕΘ για τη δική μας διευκόλυνση. Σε κάθε ένα από τα 36 σημεία θα υπάρχουν οι συντονιστές. Η κίνηση του κόσμου προκειμένου να δημιουργηθεί ο κύκλος θα γίνει προς τα πάνω (Πύλη Εμπορίου, μεταξύ 15 και 16) και προς τα κάτω (Πλατεία ΧΑΝΘ μεταξύ 1 και 36). ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες στον κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στην κάμερα (επίγεια και εναέρια), η οποία θα καταγράφει λεπτό προς λεπτό τον κύκλο πάνω σε όχημα. 

ΤΟ ΟΜΑΛ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ