Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε ζωή το σχολείο στα Γιοτζαλίκια (ΦΩΤΟ)

Αν και με ένα χρόνο καθυστέρηση από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, ξεκίνησε τη λειτουργία του χθες και επίσημα, με τον Αγιασμό για τη νέα χρονιά, το νέο σχολικό συγκρότημα στην περιοχή Γιοτζαλίκια της Βέροιας. Πρόκειται ένα υπερσύχρονο συγκρότημα, ένα κτίριο κόσμημα για το χώρο της εκπαίδευσης, αποτελούμενο από τρία κτίρια, με δυναμικότητα πάνω από 700
μαθητές στο σύνολο, με 18 αίθουσες στο Γυμνάσιο και 22 στο Λύκειο, ενώ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πρόσβαση για άτομα με αναπηρία, καθώς υπάρχουν ράμπες στον εξωτερικό χώρο, μηχανική ανυψωτική πλατφόρμα για αναπηρικά αμαξίδια και δυο ανελκυστήρες στο εσωτερικό του.  
Το σχολείο μέσα στο καλοκαίρι άρχισε να παίρνει την τελική του μορφή, γεμίζοντας με τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό, καινούρια αλλά και παλιά θρανία και καρέκλες, υπολογιστές και εξοπλισμό που θα προσφέρει στους μαθητές του μια σύγχρονης μορφής εκπαίδευση. 
Ευχή όλων, το νέο σχολείο να γράψει ιστορία στη Βέροια, βγάζοντας πετυχημένους και χρήσιμους ανθρώπους. Ευχή και όσων βρέθηκαν χθες στον Αγιασμό, οι μαθητές να σεβαστούν το χώρο και να τον διατηρήσουν σε βάθος χρόνου στην αρχική του κατάσταση, έτσι ώστε πολλές γενιές μαθητών της Βέροιας να έχουν την τύχη να απολαύσουν τη φοίτηση σε ένα τέτοιο σχολείο.








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ