Quantcast

http://picasion.com/

Είδηση «ΒΟΜΒΑ»: Στη Βέροια ο Λούα Λούα!

Αν και έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν, στη Βέροια φαίνεται πως επιχειρούν να προχωρήσουν σε άλλη μία μεταγραφή κατά τη διάρκεια της παράτασης για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ομάδα. Συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας βρίσκεται ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο
Κογκολέζος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Σανλιούρφασπορ, που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του και θα έχει συζητήσεις με τη «Βασίλισσα του Βορρά». Έτσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις με το θέμα αυτό, καθώς δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια, αφού η παράταση για τους ελεύθερους λήγει την Παρασκευή (9/9).

Το who is who

Ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα γεννήθηκε στην πόλη Κινσάσα του Κονγκό στις 28 Δεκεμβρίου 1980, έχει ύψος 1,80μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός. Τα πρώτα δέκα περίπου χρόνια της καριέρας του τα... ξόδεψε στην Αγγλία, όπου μεταξύ άλλων φόρεσε τη φανέλα και των Νιούκασλ, Πόρτσμουθ. Το καλοκαίρι του 2007 ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας, όταν ο Ολυμπιακός έδωσε 4,1 εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτσμουθ και στην πρώτη του σεζόν μέτρησε 21 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς και 6 εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όμως, το επόμενο καλοκαίρι... μετακόμισε στο Κατάρ και την Αλ Αραμπί για να επιστρέψει ως ελεύθερος στους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο του 2010. Αφού έπαιξε σε 17 παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα, σε άλλα 2 στην Ευρώπη και σκόραρε σε τέσσερις περιπτώσεις, αποχώρησε εκ νέου το καλοκαίρι του 2010, αυτή τη φορά με προορισμό την Κύπρο και την Ομόνοια. Τον Οκτώβριο του 2011 επέστρεψε στην Αγγλία μερικούς μήνες, καθώς φόρεσε τη φανέλα της Μπλάκπουλ, ενώ τα τελευταία χρόνια τα πέρασε στη γειτονική Τουρκία και στις Καραμπουκσπόρ, Ριζεσπόρ, Ακίσαρσπορ, Σανλιούρφαρσπορ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ