Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αλέφαντος»: «Για αυτό χάσαμε από την ΑΕΚ»

Ένα και ένα κάνουν δύο, δύο και δύο κάνουν... 8 γκολάκια έχουμε φάει μέσα σε δύο αγωνιστικές. Το είχα μπανίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα από την προετοιμασία κιόλας και το φώναζα, αλλά ποιος με άκουγε τότε. Επειδή φέρναμε 0-0 στα φιλικά, νόμιζαν πως όλα ήταν καλά. 8 γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι πάρα πολλά. Και να σκεφτείτε πως είμαστε τυχεροί
που δεν φάγαμε άλλα 8, καθώς οι αντίπαλοί μας, έχουν σπάσει τα δοκάρια. Βοσνιάδη, έτσι σκέφτεσαι να πορευτείς;

Μ' αυτήν την άμυνα; Είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον της Βέροιας. Δεν το κρύβω! Στον αγώνα με την ΑΕΚ, ο προπονητής έκανε αρκετά λάθη. Καταρχήν, δεν μου ξεκινάει τον Κάλβο. 
Τον πιο δραστήριο παίκτη, ντριμπλαδόρο, ταχύτατο και διεισδυτικό. Επίσης μου κρατάει στον πάγκο τον Μπαλάφα. Έλεος. Και μου έχει μέσα αυτόν τον Σαρπόνγκ. Ήμαρτον που λέει και ο φίλος μου ο Γεωργίου.
Ειδικά η τρίτη του αλλαγή, ήταν αντίο ζωή το έργο. Έβγαλε τον αριστερό μπακ, έβαλε επιθετικό. Πήγε αριστερά τον Παπαδόπουλο και έφερε άλλον παίκτη στα χαφ. Ανακάτεψε όλη την ομάδα, 
δίχως λόγο και αιτία.
Δεν είναι τυχαίο που ενώ πιέζαμε, στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν πατήσαμε περιοχή. Πάμε τώρα να σχολιάσουμε έναν - έναν τους παίκτες της Βέροιας:


Λόπες: Έκανε καλή εμφάνιση, αλλά το γκολ που δέχθηκε ήταν τραγικό. Φέρει μεγάλη ευθύνη!
Βασιλαντωνόπουλος: Μου άρεσε ο πιτσιρικάς. Εντάξει το ξέρουμε δεν θα γίνει μεγάλος παικταράς, αλλά μου απέδειξε πως έχει μέλλον. Έτρεχε, μάρκαρε και προσπαθούσε να βγάλει σέντρες. Ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοσή του γιατί κουράστηκε. Σαν άπειρος, τα έδωσε όλα στο πρώτο ημίχρονο και ξέμεινε από δυνάμεις.
Μαλόν: Ο Ιταλός αν και δεν είναι εκεί η θέση του, τα πήγε αρκετά καλά. Το έχω ξαναπεί, το τιμάει το μεροκάματο που βγάζει. Φαίνεται όμως ότι την θέση του στόπερ δεν την κατέχει ακόμα. Θέλει δουλειά και χρόνο.

Μαραγκός: Ο Στελάκης δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Αν και χθες ήταν σχετικά καλός για μια ακόμα φορά δεν απέφυγε τα λάθη. Αλλού η μπάλα, αλλού αυτός. Θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του και να αγριέψει λιγάκι. Εδώ παίζουμε μπαλίτσα, όχι μπαλέτο.
Ναβαλόφσκι: Καλός! Μέρα με την νύχτα από τον Χαροντάκη. Απλά πρέπει να απλοποιήσει το παιχνίδι του. 
81’ Βίτι: Ήρθε σαν μεγάλο όνομα που θα δώσει λύσεις στην επίθεση. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τον βλέπω αργό. Σαν τον πάω δεν πάω πηγαίνει. Λίγα πράγματα. Ελπίζω να ανεβάσει την απόδοσή του και να μην αποδειχθεί παλτό.

Παπαστεριανός: Εμένα δεν μου άρεσε. Σε εκείνη την θέση ήθελα τον Μπαλάφα, που ξέρει καλύτερη μπάλα και έχει μια ηρεμία στο παιχνίδι του. Πολλά λάθη και δεν έκοβε καθόλου. Οι ΑΕΚτσήδες περνούσαν από μπροστά του σαν σαίτες!
Άρτσε: Είναι γνωστό ότι ο Άρτσε το τόπι το κατέχει. Απλά δεν βλέπει δίχτυα. Πρέπει να βρει χημεία με τον Καπετάνο και να του βγάζει κάθετες μπαλιές. Φτάνει πια το σύστημα καμινάδα για να βρούμε τον επιθετικό
72’ Μίλιεβιτς: Δεν μου γέμισε το μάτι. Δεν νομίζω πως αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει το βάρος να γίνει βασικός της Βέροιας.
Παπαδόπουλος: Αρκετά καλός, αλλά χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Πρέπει να δουλέψει παραπάνω στην προπόνηση και να βελτιώσει την ταχύτητά του και τα σουτ του έξω από την μεγάλη περιοχή.
Σαρπόνγκ: Πάμε παρακάτω...
46’ Κάλβο: Ο πιο ποιοτικός παίκτης της Βέροιας, αλλά δεν έχει το γκολ. Σε άδεια εστία να τον βάλεις, αυτός θα σουτάρει στο δοκάρι. 
Σισίνιο: Καλός παικτάκος, αλλά με προβληματίζει που χάνεται στην πορεία του ματς. Μπορεί να περάσει ένα 20λεπτο και να μην ακουμπήσει μπάλα. Θέλω να τον δω και σε άλλα ματς για να τον μελετήσω. 
Καπετάνος: Πολεμάει, παλεύει, αλλά είναι απελπιστικά μόνος του. Στην κρίσιμη στιγμή πάει να τσιμπίσει σαν την κόμπρα, αλλά δεν είναι εύκολο να τα βάζεις με όλη την άμυνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ