Quantcast

http://picasion.com/

Καρυπίδης: «Αντί να με κρίνουν κάθε μέρα, ας πάρουν κάνα διαρκείας»

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας μίλησε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS Fans» και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που καίνε την ομάδα. Μίλησε για το αγωνιστικό, τις μεταγραφές μέχρι και τη νέα φανέλα και την μπουτίκ που δεν είχε έως
τώρα ο Άρης αλλά και τα χρήματα που χρωστάει ο Ερασιτέχνης στην ΔΕΗ και το νερό που δεν πλήρωνε για 18 χρόνια. Κυρίως όμως αναφέρθηκε στον κόσμο τονίζοντας ότι αντί να τον κρίνουν όλοι θα έπρεπε να βοηθήσουν αγοράζοντας διαρκείας καθώς μόλις 800 κομμάτια έχουν φύγει για τη φετινή χρονιά και αυτό αποτελεί ντροπή για μια ομάδα του μεγέθους του Άρη.

Για τις περιορισμένες και επιλεγμένες δημόσιες τοποθετήσεις του, όλο αυτό το διάστημα:


"Το να βγαίνω κάθε μέρα και να γίνομαι γραφικός, δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό. Ο κόσμος έχει χορτάσει να ακούει τόσα χρόνια και στο τέλος δεν είδε τίποτα. Προτιμώ να μην μιλάω, να κάνω αυτά που πρέπει. Απομένει το θέμα της ΕΕΑ, όπου έχουμε καταθέσει ένα πλήρη φάκελο και δεν θα υπάρξει θέμα. Δεν έχει νόημα να μιλάμε όλη την ώρα".

Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε:


"Σίγουρα με ενοχλεί. Υπάρχει εσωστρέφεια. Οσα έχω πει, τα έχω φέρεις εις πέρας στο ακέραιο. Πέρυσι η ομάδα ανέβηκε εύκολα, προχωράει η εκκαθάριση, συστάθηκε η νέα ΠΑΕ χωρίς χρέη και πήραμε άδεια. Εχουμε πάρει αξιόλογους παίκτες και δημιουργήσαμε μία ομάδα που δεν είναι για τη Β΄Εθνική. Θέλουμε δουλειά ακόμα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Αν κάθομαι να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν έχει νόημα. Κάθονται κάποιοι όμως κάθε μέρα και βρίσκουν να ασχολούνται με κάτι. 

Αντί να με κρίνουν κάθε μέρα, δεν έρχονται να πάρουν διαρκείας για να βοηθήσουν; Ντρέπομαι να πω τα έσοδα που έχουμε. Έχουν διατεθεί 800 διαρκείας. Είναι ντροπή! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον ούτε για εμένα, αλλά ούτε και για τον κόσμο. Το πως θα πληρωθούν όλα, αφήστε να το ξέρω εγώ καλύτερα. Θα υπάρχει ηρεμία και όλοι θα είναι πληρωμένοι στην ώρα τους. Άσχετα με τα προβλήματα που υπάρχουν στο σούπερ μάρκετ. Έχω άλλες τόσες δραστηριότητες οι οποίες πάνε καλά. Για τα σούπερ μάρκετ σύντομα θα ανακοινωθούν κάποια πράγματα και θα τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς. Είναι ευθύνη του κ. Μαρινόπουλου. Εγώ είμαι απογοητευμένος από τη στήριξη του κόσμου. Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με όσα λένε. Αν ο καθένας πλήρωνε για κάθε βλακεία που έλεγε, όλοι θα ήταν μουγκοί. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα πολύ δύσκολο σωματείο με πάρα πολύ κόσμο. Είμαι προσεκτικός στο τι λέω. Εμείς ποντάρουμε στη δύναμη του κόσμου, στα έσοδα που θα έρθουν από τα εισιτήρια και όχι μόνο. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Και εγώ και οι παίκτες. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά και θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ:

"Είναι ένα παιδί παρεξηγημένο. Πρόκειται για έναν πολύ καλό αθλητή που θα βοηθήσει τον ΑΡΗ, εφόσον το βοηθάει το κλίμα και πληρώνεται. Είναι ο κατάλληλος για αυτή τη θέση. Ήρθε μόνο και μόνο για τον ΑΡΗ και τον κόσμο του. Του είπα το πλάνο που έχω, του άρεσε και μαζί θα πετύχουμε πολλά. Όσον αφορά τα όσα λέγονται για τη συμπεριφορά του ή τον χαρακτήρα του, εμείς θέλουμε άνδρες και όχι κοριτσάκια. Θα μιλήσει μέσα στο γήπεδο".

Για την αναβολή του πρωταθλήματος:

"Αυτές οι αναβολές δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσουν. Πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Υπήρχε ένα θέμα με τα τηλεοπτικά. Κάποιοι λένε γιατί ο ΑΡΗΣ πάει να μιλήσει μόνος του. Ο ΑΡΗΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία και πρέπει να πάρει τη μερίδα του λέοντος".
Για τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την θέση του ΑΡΗ: 

"Κάθε μέρα ακούμε ότι όλοι είναι με όλους. Αυτό πραγματικά με κουράζει. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι με κανέναν. Κάναμε φιλικά με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Εμείς δεν είμαστε με κανέναν. Είμαστε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και με όλους μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι. Αν τυχαίνει με τον Σαββίδη να έχουμε μία επαγγελματική συνεργασία, είναι άλλο θέμα. Στο γήπεδο όμως είμαστε αντίπαλοι".
"Ο ερασιτέχνης έχει θέμα με την ΔΕΗ, ενώ δεν πλήρωνε το νερό 18 χρόνια"

Για την σχέση του με τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ:


"Έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Ψηφίδης με στήριξε πολύ. Όταν χρειάστηκε ήταν δίπλα μας, όπως και εμείς. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους. Ο ΑΣ έχει μεγάλο θέμα με τη ΔΕΗ. Πρέπει να διακανονίσουμε μία μεγάλη οφειλή. Να δούμε επίσης το θέμα του νερού. Δεν το πλήρωσαν 18 χρόνια. Γίνονται πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Σε συνεργασία όμως με τον Ερασιτέχνη, θα τα αντιμετωπίσουμε όλα. Ο ΑΣ περιμένει και έσοδα από τα εισιτήρια. Αν δεν έρθει ο κόσμος, δεν θα έχει".

Για τους εμπορικούς χώρους του γηπέδου και συγκεκριμένα την μπουτίκ:

"Είναι ντροπή που δεν υπήρχε μπουτίκ. Για το λόγο αυτό την κάναμε από φέτος. Τις επόμενες 15 ημέρες θα είναι έτοιμη η NIKE να μας φέρει τα εμπορεύματα, για να ξεκινήσει η λειτουργία της μπουτίκ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων. Η συνεργασία με την NIKE θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια".

Για την ροζ φανέλα:

"Θα πουλήσει πιο πολύ απ' όλες πιστεύω. Τα ρούχα της NIKE είναι φανταστικά".
Για τα τηλεοπτικά: 

"Η λίγκα είναι πολύ κοντά με τη NOVA, όπως μου είπε ο κ. Σφακιανάκης".

Για τα τουρνικέ:

"Έχουμε παραγγείλει τα τουρνικέ. Το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Θα δούμε τι συμφωνία θα κάνουμε τον Ερασιτέχνη. Αναγκαζόμαστε να βάλουμε τα τουρνικέ, για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος. Προετοιμαζόμαστε και για του χρόνου, διότι στη Super League είναι υποχρεωτικά. Υπάρχουν απώλειες εσόδων από τα εισιτήρια. Έτσι δεν βοηθάει κανένας. Όλα είναι ρημαγμένα. Ντρέπεσαι με τις υποδομές. Το Ρύσιο χρειάζεται επένδυση".

Για το Ρύσιο:
"Αυτή τη στιγμή, δεν σκέφτομαι τίποτα. Μόνο να πάει καλά η ομάδα και να ανέβει. Να έχουμε μία καλή χρονιά. Με το που γίνουν αυτά, θα δούμε τα σχέδια μας. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι αυτή τη στιγμή για το Ρύσιο. Σίγουρα χρειάζονται επενδύσεις. Δεν μπορείς να πας πουθενά με αυτές τις εγκαταστάσεις".


Για τις ακαδημίες:

"'Όποιος δεν ασχολείται με τις ακαδημίες, δεν θα πετύχει. Όλα ξεκινούν από εκεί".

Για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της Βέροιας:

"Όλα είχαν γίνει νόμιμα. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα μετά την κίνηση των Τρικάλων. Τα σεβόμαστε και τα περιμένουμε με μεγάλη χαρά να γλεντήσουμε...".
Για την στάση του κόσμου:

"'Όλοι περιμένουν από μένα, αλλά και εγώ περιμένω. Δεν ζητάμε πολλά. Λίγη στήριξη να πάμε μπροστά αυτό το σωματείο. Εγώ δεν ήρθα να πω ότι έχω λεφτά να κάψω. Έρχονται στιγμές που ξενερώνω. Δεν το κρύβω. Τι μου έλεγαν και τι βλέπω. Αλλά δεν παραιτούμαι. Δεν το βάζω κάτω και συνεχίζω".

Για το μπάτζετ:

"Το μπάτζετ φέτος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Όλοι όσοι ήρθαν, θα είναι πληρωμένοι στην ώρα τους".
Για τον Νίκο Αναστόπουλο: 

"Ο Νίκος είναι μία κατηγορία μόνος του. 'Εχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Πολλοί λένε ότι με αυτό το ρόστερ, οποιοσδήποτε προπονητής και αν κάτσει στον πάγκο, η ομάδα θα ανέβει. Πρόπερσι γιατί δεν ανέβηκε. Έχει πειθαρχία, κρατάει τα αποδυτήρια και οι παίκτες τον σέβονται. Και αυτός βέβαια κρίνεται από το αποτέλεσμα, όπως όλοι μας. Κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του".

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Λάσκαρη:

"Είναι ένας πολύ αξιόλογος επιχειρηματίας και είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ