Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το γλέντησαν... Μικρασιάτικα στην Άμμο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Μικρασιατών, που πραγματοποίησαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Άμμου και Μικρασιατών Ημαθίας, το βράδυ του Σαββάτου 3/9 στο γήπεδο Άμμου. Την εκδήλωση άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα των δυο συλλόγων, καθώς και του φιλοξενούμενου συλλόγου Μικρασιατών από τα Κοίλα Κοζάνης, ενώ οι πρόεδροί τους
απηύθυναν χαιρετισμό και απένειμαν αναμνηστικά στους συμμετέχοντες συλλόγους. Το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης ανέλαβε το συγκρότημα «Μελωρυθμοί», που έδωσαν στη συνέχεια τη σκυτάλη στον κόσμο, που απόλαυσε ένα παραδοσιακό γλέντι. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός Σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου, ο πολιτευτής της ΝΔ Απόστολος Εμμανουηλίδης, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι της Βέροιας και της Νάουσας. 
Οι εθελοντές όπως κάθε χρόνο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα άψογο αποτέλεσμα, αναλαμβάνοντας το στήσιμο του χώρου, την οργάνωση και κυρίως το ψήσιμο! Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

















































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ