Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Τα νέα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15/9 κλιμάκιο της Ν.Δ. με επικεφαλής την κα Μπακογιάννη η οποία συνοδευόταν από τους συναδέλφους της κ.κ. Καράογλου Γιόγιακα, Βεσυρόπουλο, τον πρόεδρο της Νομαρχιακή της Ν.Δ κ. Παλπάνα και από άλλα τοπικά στελέχη του κόμματος. Στην συνάντηση η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας αναφέρθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έμποροι - καταστηματάρχες, τα οποία όπως είπε είναι γνωστά από τις συνεχείς και ουσιαστικές παρεμβάσεις, ενέργειες και προτάσεις που κάνει ο πρόεδρος της ΕΣΣΕ κ. Κορκίδης και καλύπτουν απόλυτα όλο το φάσμα του Εμπορικού κόσμου.

Σε τοπικό επίπεδο, η κα Τσιπουρίδου αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά την διαδικασία που κινεί το υπουργείο Πολιτισμού και η Αρχαιολογική Υπηρεσία Βέροιας για την οριοθέτηση αναοριοθέτηση της Βέροιας ως αρχαιολογικό χώρο και στην συνέχεια κατέθεσε στην πρώην υπουργό την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας που εξηγεί για ποιο λόγο δεν συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό της Βέροιας ως αρχαιολογικό χώρο (Διαβάστε την ΕΔΩ).

Η κα Μπακογιάννη υπερασπίστηκε θερμά την ανάγκη προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς, με την προϋπόθεση να μην γίνει εμπόδιο στην ανάπτυξη της πόλης. - Και επεσήμανε ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μια ολόκληρη πόλη ως ζώνη Α, φέρνοντας κάποια παραδείγματα που η ίδια γνώριζε από την θέση της υπουργού πολιτισμού στο παρελθόν. Κλείνοντας η πρώην υπουργός δεσμεύτηκε ότι μέσω της ΝΟΔΕ θα πάρει θέση για το σοβαρό αυτό θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ