Quantcast

http://picasion.com/

«Γαλάζιες» επισκέψεις στην Ημαθία ενόψει ομιλίας Κυριάκου στη ΔΕΘ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ - ΓΙΟΓΑΚΑΣ
Νέα εξόρμηση στη Β. Ελλάδα ξεκίνησε, στα πλαίσια της 81ης ΔΕΘ, η Νέα Δημοκρατία, με κεντρικά στελέχη της και βουλευτές να επισκέπτονται καθημερινά νομούς πραγματοποιώντας συναντήσεις με τοπικούς φορείς και μέσα ενημέρωσης. Για την Ημαθία, ο «κλήρος» έβγαλε την Συντονίστρια ΟΔΕ

Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, τον Τομεάρχη Μακεδονίας και Θράκης της ΝΔ και Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου και τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, όπου θα καταφθάσουν στην Ημαθία την Πέμπτη 15/9 το πρωί. Μαζί με τον βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο θα επισκεφθούν αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες, βιομηχανίες και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, θα επισκεφθούν μονάδες στη Βέροια, Αλεξάνδρεια, Κουλούρα, Πλάτανο και Νάουσα, την Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας, το Γηροκομείο και την «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Στη συνέχεια θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο ΑΙΓΕΣ.

Η περιοδεία στην Ημαθία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούν από την αρχή της εβδομάδας Συντονιστές και Τομεάρχες του κόμματος σε όλους τους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας, ενόψει της ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ του Σαββάτου (17 Σεπτεμβρίου 2016) στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ