Quantcast

http://picasion.com/

Στα Σφαγεία οι Κοινωνικές δομές του δήμου - Στα Γιοτζαλίκια το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Στο κτίριο των παλαιών Σφαγείων της Βέροιας στην οδό Σταδίου 51 πρόκειται να μετακινηθούν τα γραφεία των κοινωνικών δομών του ΚΑΠΑ Βέροιας που μέχρι σήμερα στεγάζονται στον 4ο όροφο της οδού Θ. Ζωγιοπούλου 5 στο κέντρο της πόλης. Το εν λόγο κτίριο της οδού Σταδίου, είχε παραχωρήσει δωρεάν ο δήμος Βέροιας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, η λειτουργία του οποίου έληξε στις 29/2/16.
Έτσι, λόγω ανάγκης στέγασης στο ανωτέρω κτίριο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Βέροιας (Κέντρο Κοινότητας, Δημοτικό Ιατρείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο κλπ) μέρος του εξοπλισμού μεταφέρθηκε στο νέο σχολικό συγκρότημα «Γιοτζαλίκια» για να χρησιμοποιηθεί σε ενδεχόμενη επαναλειτουργία του ΚΔΒΜ.

Το θέμα της μετεγκατάστασης θα συζητηθεί τη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας, όπου και το Σώμα θα κληθεί να αποφασίσει, θετικά ή όχι, για την δωρεάν παραχώρηση, για χρήση, για δέκα χρόνια, στο Κ.Α.Π.Α. των κάτωθι χώρων του ακινήτου των παλαιών σφαγείων Βέροιας:

Α) του τρίτου και πέμπτου γραφείου κατά σειρά, στην αριστερή πλευρά κατά την είσοδο από την κεντρική πόρτα, στο κτίριο των παλαιών σφαγείων,
Β) των τουαλετών, της κουζίνας και του διαδρόμου του ίδιου κτιρίου, από κοινού με τους χρήστες των υπολοίπων χώρων του και
Δ) των αύλειων χώρων (βόρεια και νότια του οικοπέδου του κτιρίου), από κοινού με τους χρήστες των υπολοίπων χώρων του ακινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ