Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Υπουργός Μάρκος Μπόλαρης στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Εληά (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στην Ημαθία πραγματοποίησε την Παρασκευή 23/9 ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα του Περιφερειακού Κώστα Γκοντίνο. Στην περιοδεία που πραγματοποίησε ενόψει του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε με φορείς και αγρότες ενώ επισκέφθηκε
παραγωγικές μονάδες της περιοχής. «Πραγματοποιούμε επισκέψεις με σκοπό να βρεθούμε κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας και ως κυβέρνηση και ως κομματικός σχεδιασμός», ανέφερε ο Υπουργός.
Στα πλαίσια της επίσκεψης στην Ημαθία, πραγματοποιήθηκε και ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον πολυχώρο Εληά, όπου ο Υπουργός αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο και ο γραμματέας στη μετάβαση από το 1ο στο 2ο συνέδριο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σάκης Χειμώνας και Δημήτρης Μούρνος, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου και Θεόφιλος Κορωνάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Τσαπαρόπουλος και Πετρούλα Παπαδίνα, καθώς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας.
Αναφορικά με την ανάπτυξη στην Ημαθία, ο κ. Μπόλαρης είπε σχετικά: 
«Η ανάπτυξη δεν είναι σύνθημα και ετικέτα αλλά ένα μεγάλο ψηφιδωτό. Κάθε ψηφίδα είναι μια παραγωγική προσπάθεια. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έλεγαν φέρτε ποσότητα και πάρτε επιδοτήσεις, δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο κόστος στην ποιότητα του ελληνικού προϊόντος. Στόχος είναι ένα καινούριο παραγωγικό πρότυπο στον τομέα της αγροδιατροφής. Πως θα επιτευχθεί; Με προϊόντα ποιότητας, καινοτομία στη συσκευασία, άνοιγμα σε νέες αγορές και εξωστρέφεια. Είμαι υπερήφανος που επισκέφθηκα την Ημαθία γιατί εδώ λειτουργούν πολλές παραγωγικές μονάδες που κάνουν όλα τα παραπάνω», σημείωσε η Υπουργός, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους. Δείτε φωτογραφίες:

















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ