Quantcast

http://picasion.com/

Μαραγκός: «Θα διαψευσθούν όσοι μας έχουν φαβορί για υποβιβασμό»

Στην εκπομπή της ΕΡΑσπορ «Πρώτη Σελίδα» και τον Δημήτρη Μαλισιώβα μίλησε σήμερα ο αρχηγός της Βέροιας, Στέλιος Μαραγκός. Ο 27χρονος μέσος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του, για τους της «Βασίλισσας» αλλά και για το κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Είχαμε αρκετά θέματα στην αρχή της σεζόν. Ένα θέμα ήταν η αδειοδότηση, είχαμε το θέμα με την αλλαγή της ιδιοκτησίας, είχαμε θέμα με τους προπονητές ενώ είχαμε επίσης θέμα με οικονομικά ζητήματα. Σιγά σιγά έχουν λυθεί όλα τα θέματα και δουλεύουμε με καλύτερες συνθήκες»

Για τη νίκη της Βέροιας στη Νέα Σμύρνη:
«Περίμενα το μπαμ της ομάδας γιατί δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε καλούς παίκτες και μία ομάδα που μπορεί να σταθεί στην κατηγορία»

Για το γεγονός ότι είναι αρχηγός:
«Το περιβραχιόνιο σημαίνει μεγάλη ευθύνη, είναι πρόκληση για εμένα να είμαι αρχηγός της Βέροιας. Το περιβραχιόνιο δεν μου προσθέτει άγχος»

Για τον προσωπικό του στόχο:
«Δεν υπάρχει θέμα προσωπικού στόχου αλλά στόχου της ομάδας, ο οποίος είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Όταν πετυχαίνει τους στόχους της η ομάδα τότε πετυχαίνουμε και εμείς τους προσωπικούς μας»

Για το πρωτάθλημα:
«Είναι δύο ταχυτήτων, οι τέσσερις μεγάλοι και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Με εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με εμάς, ένα παιχνίδι το οποίο ήταν διασυρμός για εμάς καθώς ήταν βαρύ το σκορ. Παίξαμε με την ΑΕΚ, έχουμε την Κυριακή παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο.»

Για το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ:
«Είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων πέντε ετών. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά και εμείς διαθέτουμε τα όπλα για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Όσο αναφορά το κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε:
«Πολλά χρόνια, πολλοί παράγοντες ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε να μπει τέλος σε αυτό. Στην Ελλάδα ξέρουμε όλους τους παράγοντες και όλους τους διαιτητές, γεγονότα στα οποία δεν δίνουν σημασία σε άλλα πρωταθλήματα. Εφέτος τα πράγματα δείχνουν να είναι κάπως καλύτερα. Μακάρι όλα να κυλήσουν προς το καλύτερο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ