Quantcast

http://picasion.com/

Άντονις: «Θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τέρι Άντονις. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την ομάδα της Βέροιας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μίλησε για τον αγώνα του Δικεφάλου με τη Λίμπερετς, για τον Στέφανο Αθανασιάδη, αλλά και για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Βέροιας και του «Δικεφάλου». Αναλυτικά τι είπε ο άσος της «Βασίλισσας»:



Για το αν είδε τον ΠΑΟΚ χθες: «Είδα το παιχνίδι, ήταν καλό που ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς μακριά από την έδρα του».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά: «Ήταν καλό που πήρε τους τρεις βαθμούς, και μάλιστα εκτός έδρας, ακόμη και με χαμηλή απόδοση».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
«Μόλις άρχισε η χρονιά, τους εύχομαι τα καλύτερα. Τα πηγαίνουν πολύ καλά μέχρι τώρα, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Για το αν ένιωσε πικρία που έφυγε: «Πάντα σε αναστατώνει όταν φεύγεις από κάπου. Δεν είχα παιχνίδια στα πόδια μου και αυτό θέλω να κάνω στην Βέροια μέχρι τον Ιανουάριο που θα είμαι εδώ. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον αγώνα της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θα τα δώσουμε όλα. Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν».

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Είναι πολύ καλός παίκτης, βάζει πολλά γκολ είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο Αθανασιάδης. Θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, δηλαδή να δουλέψουμε όλοι μαζί και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Για τους στόχους της Βέροιας: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, μπορούμε να τα πάμε καλά. Νομίζω ότι θα είμαστε ψηλά, θα εξαρτηθεί από τη νοοτροπία μας».

Για το αν έχει σκεφτεί να σκοράρει εναντίον του ΠΑΟΚ: «Θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι για να δείξω τι μπορώ να κάνω, να βγάλω τον καλό μου εαυτό και να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσω μία θέση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ