Quantcast

http://picasion.com/

Πλυμένο αυτοκίνητο και μετά τη βροχή; Μόνο αν πλύθηκε στο «Νano Wash» στην Αγ. Βαρβάρα!

«Πω... όχι... βρέχει και μόλις έπλυνα το αμάξι!». Να μια φράση που δε θα ξαναπεί κάποιος που έπλυνε το αυτοκίνητό του στο πλυντήριο της Αγίας Βαρβάρας Βέροιας. Γιατί το «Νano Wash» διαθέτει μια γκάμα προϊόντων νανοτεχνολογίας που όχι μόνο αυξάνει κατά πολύ την αποδοτικότητά τους αλλά κάνουν θαύματα! Πως; Τα νανομόρια που περιέχει η
σύνθεση του προϊόντος εισχωρούν στο βερνίκι του αυτοκινήτου, θρέφουν το χρώμα και παράλληλα προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες... Ακόμα και στη βροχή το αυτοκίνητο φαίνεται πλυμένο! 


Πλήρης καθαρισμός εσωτερικών χώρων - σαλονιού (καθίσματα, πλαϊνά, δάπεδα, οροφή, κονσόλα, χειριστήρια, πορτ μπαγκάζ, αεραγωγοί, ζώνες κλπ). 

Στο «Νano Wash» σου κάνουν βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο με ΜΟΝΟ από 40€!!!
Η λεπτομέρεια και η λεπτοδουλειά είναι το φόρτε τους, ενώ όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και απόλυτα ακίνδυνα, ιδανικά για μωρά! Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απόλυτη μεταμόρφωση του Ford Mondeo και κλείστε και σεις ραντεβού για το καλύτερο, βαθύτερο και πιο οικονομικό καθάρισμα που έζησε ποτέ το αυτοκίνητό σας.
Το «NanoWash» διαθέτει πρωτοποριακό παλμικό πιστόλι που καθαρίζει όλες οι λεπτομέρειες, κάνοντας και τα πιο δύσκολα σημεία να λάμψουν! Αεραγωγοί, θήκες, τασάκι, χερούλια, κουμπιά, πεταλιέρες, κιβώτιο ταχυτήτων, ακόμα και τα λάστιχα της πόρτας γίνονται σαν καινούρια. Γιατί εκεί που δεν πάει το χέρι, πάει το «NanoWash»!




Αγία Βαρβάρα Βέροιας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6993540778 και 2331505357

- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 40€!!!
- Μέσα - έξω 10€
- Με σαπούνι νανοτεχνολογίας 13€
- Από κάτω 5€
- Μηχανής 5€
- Κέρωμα αυτοκινήτου με κερί νανοτεχνολογίας 2€
- Καθαρισμός συντήρηση δερμάτων, ξεθάμπωμα φαναριών από 15€
- Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με κάθε πλύσιμο μέσα - έξω, ΔΩΡΟ το κάτω


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ