Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου -25% έκπτωση στα διάσημα προϊόντα της δίαιτας Dukan!

www.drmattapharmacy.gr 
Το ηλεκτρονικό φαρμακείο που φροντίζει για την υγεία και την ευεξία σου, διαθέτει τα προϊόντα της διάσημης δίαιτας του Dukan, με -25% έκπτωση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου! Μια σειρά από προϊόντα Dukan χαμηλής θερμιδικής αξίας και χωρίς ζάχαρη, όπως πραλίνα, γκοφρέτες, μπισκότα, μπάρες βρώμης με σοκολάτα, πρέτσελ με σοκολάτα, δημητριακά με σοκολάτα σε περιμένουν εδώ:
http://www.drmattapharmacy.gr/gr/el/catalog/pro-onta-eidikis-diatrofis-diaita-dukan


Η διάσημη δίαιτα Dukan υπόσχεται γρήγορη και άμεση απώλεια βάρους χωρίς το αίσθημα της πείνας. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνουν πολλοί “celebrities” που ακολουθούν φανατικά τη δίαιτα. Η δίαιτα επινοημένη από το νευρολόγο, διατροφολόγο Pierre Dukan βασίζεται στην κατανάλωση πρωτεϊνών, άπαχων γαλακτοκομικών και μειωμένων υδατανθράκων. Χωρίζεται σε 4 φάσεις τις οποίες πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι φάσεις είναι η «επίθεση», η «πλεύση», η «σταθεροποίηση» και η «συντήρηση». Αν ακολουθήσεις πιστά και τις 4 φάσεις τα κιλά που χάθηκαν δεν επανέρχονται και το αποτέλεσμα διατηρείται.

Αναλυτικά για τη δίαιτα Dukan, για τις φάσεις τις δίαιτας καθώς και τις συνταγές που μπορείς να μαγειρέψεις κατά τη δίαιτα Dukan μπορείς να βρεις στο σχετικό βιβλίο “Dukan Diet”.

Το βιβλίο «Η Δίαιτα Dukan» καθώς και το βιβλίο «Οι συνταγές της δίαιτας Dukan» μπορείς να τα προμηθευτείς με έκπτωση από το ηλεκτρονικό φαρμακείο www.drmattapharmacy.gr και συγκεκριμένα στο link: http://www.drmattapharmacy.gr/gr/el/catalog/pro-onta-eidikis-diatrofis-diaita-dukan?page=1
Αν κάνεις ήδη τη δίαιτα και φτιάχνεις γλυκά μπορείς επιπλέον να βρεις τα προϊόντα waldenfarmsτα τα οποία είναι σιρόπια χωρίς ζάχαρη, χωρίς λιπαρά, χωρίς θερμίδες, χωρίς γλουτένη και χωρίς υδατάνθρακες. Τα σιρόπια waldenfarms κυκλοφορούν σε διάφορες γεύσεις (με γεύση σοκολάτα, pancake, καραμέλα, φράουλα ή blueberries). Ανακάλυψέ τα τώρα με προνομιακή τιμή στο http://www.drmattapharmacy.gr/gr/el/catalog/pro-onta-eidikis-diatrofis-diaita-dukan?page=3
Μπορείς να κάνεις και τηλεφωνικά την παραγγελία σου στο 2310278787.

Το φαρμακείο σου on line

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ