Quantcast

http://picasion.com/

Η 21χρονη σέξι Βεροιώτισσα αποκαλύπτεται στο «Βεροιώτη» (ΦΩΤΟ)

Είναι μια από τις πιο όμορφες και λαμπερές παρουσίες της πόλης μας. Κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελιγκ, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία, με νυχτερινά μαγαζιά της Βέροιας. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει κερδίσει πολλές εμπειρίες μέσα από την ενασχόλησή της με τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ξεχωρίζει για την έντονη προσωπικότητά της. Ο λόγος
φυσικά για την όμορφη Βεροιώτισσα Αλεξάνδρα - Σοφία, που έχει μονοπωλήσει τα social media με την πληθωρική της παρουσία. Κάθε φωτογραφία της στο facebook απαριθμεί εκατοντάδες like, ενώ οι φήμες που κυκλοφορούν στη Βέροια, αναφέρουν πως το χειμώνα θα εμφανιστεί σε πολύ γνωστό μαγαζί της Ημαθίας. Όπως η ίδια αναφέρει σε δηλώσεις της:
«Σημασία έχει να είσαι επαγγελματίας σ' αυτό που χάνεις και να είσαι προσηλωμένος στα καθήκοντά σου. Για να κερδίσεις το σεβασμό του κόσμου, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να αγαπάς και να σέβεσαι αυτό που κάνεις. Να διακατέχεσαι από ηθικές αξίες και να λειτουργείς με σύνεση».
Η Αλεξάνδρα - Σοφία, από πολύ μικρή ηλικία, έκανε τα πρώτα βήματά της στον χώρο του μόντελιγκ. Πως περιγράφει η ίδια εκείνο το ταξίδι στην μόδα και στην ομορφιά;
«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για εμένα και ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή που το έζησα. Γνώρισα πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους και αντιλήφθηκα πως κινείται η λεγόμενη show biz. Όπως σε όλα τα επαγγέλματα, έτσι και στο μόντελιγκ, υπάρχουν προβλήματα, ίντριγκες και συντροφικά μαχαιρώματα.
Άνθρωποι που κοιτάνε το κέρδος και μόνο το συμφέρον τους. Φεύγοντας από τον συγκεκριμένο χώρο, πήρα μαζί μου μόνο τα θετικά στοιχεία» μας ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά αυτήν την περίοδο και στην ερώτηση για το που θα βρίσκεται τον φετινό χειμώνα μας απάντησε:
«Είναι αλήθεια ότι έχω δεχθεί ορισμένες προτάσεις από μαγαζιά για συνεργασία. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα, άνθρωποι που έχουν αφήσει την δική τους σφραγίδα στον επιχειρηματικό κόσμο, να επιθυμούν να δουλέψουμε μαζί. Αυτό με γεμίζει με χαρά, αλλά και με ευθύνη».
Για το αν η ομορφιά παίζει το πρωταρχικό ρόλο σε μια γυναίκα μας επισήμανε: «Σίγουρα, η ομορφιά παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά όχι τον πρωταρχικό. Πρέπει να συνοδεύεται από εξυπνάδα και κοινωνικότητα. Αν διαθέτεις μόνο ομορφιά, δεν μπορείς να προχωρήσεις. 
Η ομορφιά από μόνη της δεν λέει κάτι. Θέλω να εντυπωσιάζω τους ανθρώπους με την συμπεριφορά και το μυαλό μου και όχι επειδή διαθέτω κάποια εξωτερικά προσόντα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ