Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έκλεισε» η Θάλεια Καραγιάννη στο «VOICE»

Για ακόμη ένα χρόνο, η Θάλεια Καραγιάννη θα κοσμεί με την παρουσία της την νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας. Αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη» κάνουν λόγο πως η δημοφιλής τραγουδίστρια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με το «VOICE» και θα βρίσκεται επί σκηνής στο κορυφαίο καλλιτεχνικό σχήμα της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι δύο πλευρές έδωσαν αμέσως τα
χέρια, στο ραντεβού που κλείστηκε πριν από λίγες ημέρες. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι του «VOICE» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι την περσινή σεζόν, με τις επιδόσεις της ταλαντούχας ερμηνεύτριας. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου η Θάλεια Καραγιάννη τόνισε χαρακτηριστικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που και την φετινή χρονιά θα εμφανίζομαι στο «VOICE». Ένα μαγαζί που έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο της νύχτας και αποτελεί το σημείο συνάντησης, όσων επιθυμούν να ζήσουν λαϊκές καταστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, αποτελεί για 'μένα ιδιαίτερη τιμή, αλλά από την άλλη πλευρά με γεμίζει ευθύνη. Θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο εαυτό μου και να φανώ αντάξια της στήριξή τους. Θα είμαστε όλοι εκεί στις αρχές Οκτωβρίου, στην μεγάλη έναρξη του «VOICE» για νύχτες μαγικές και ονειρικές»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ