Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γυμναστική με Pole Fitness και Aerial Yoga; Μόνο στο «Space Gym»!

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ
Οι τάσεις στο fitness τρέχουν, ανανεώνονται συνεχώς και έρχονται να προτείνουν εναλλακτικές μεθόδους εκγύμνασης σε εμάς που ψάχνουμε κάτι το διαφορετικό... Το γυμναστήριο «Space Gym» τρέχει πιο μπροστά από τις εξελίξεις, καθώς όχι μόνο έφερε στη Βέροια το Pole Fitness και την Aerial Yoga αλλά μας μύησε
 τόσο πολύ που πλέον η ομάδα του «Space Gym» συμμετέχει και σε διαγωνισμούς! 
Το Pole Fitness και η Aerial Yoga είναι δυο τάσεις εκγύμνασης που αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς. Συνδυάζουν χορό, κίνηση και αποτελεσματική άσκηση, προσδίδοντας στο σώμα ευλυγισία, χάρη και αρμονία στην κίνηση. Απώλεια βάρους, καλλίγραμμο κορμί και παράλληλα βελτίωση της στάσης του σώματος, ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους και φυσικά απόλυτη χαλάρωση. 


Το «Space Gym» λατρεύει κάθε τι νέο και πρωτοποριακό και εμείς λατρεύουμε να γυμναζόμαστε εκεί που η γυμναστική γίνεται personal υπόθεση.



Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, οι πρωτοποριακές μέθοδοι εκγύμνασης που προσφέρει το «Space Gym» θα σας ενθουσιάσουν. Γίνει και συ μέλος της ομάδας του, με τμήματα ενηλίκων, εφηβικά αλλά και παιδικά, γιατί η γυμναστική δεν έχει ηλικία και η γυμναστική με διασκεδαστικό τρόπο γίνεται ακόμα πιο εθιστική!
Αποκλειστικά στο «Space Gym», στην Πιερίων 79Β.
Τηλ. 2331028966


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ