Χατζηβεροιώτης: «Τα H&M, οι πιστοί Χριστιανοί και τα Πόκεμον»

Ακούω πολλά, διαβάζω ακόμα περισσότερα. Ποια είναι η αλήθεια και που βρίσκεται η ουσία; Ναι, η Μητροπόλεως γέμισε από λάτρεις των H&M, η εκκλησία του Αγίου Φανουρίου από εκατοντάδες πιστούς, στην Ανοίξεως κάποια παιδιά ψάχνουν ακόμα για πόκεμον, οι Βεροιώτες φίλαθλοι ανυπομονούν να δούνε το φιλικό με τον ΠΑΟΚ και κάποιοι ξεχασμένοι (τρεις και ο κούκος) βγήκαν στην
Πλατεία Δημαρχείου στην υποτιθέμενη μεγάλη αντιμνημονιακή συγκέντρωση, για να διαδηλώσουν εναντίον της κυβέρνησης.
Τι γίνεται τελικά στην πόλη μας; Μας έχει φάει η παγκοσμιοποίηση; Έχουμε κάνει στροφή στον υλισμό και έχουμε ξεχάσει τις αξίες μας; Το έχουμε ρίξει ολοκληρωτικά στην θρησκεία; Γιατί ξεχνάμε τα καθημερινά προβλήματα που μας μαστίζουν;
Που κολάνε τα Πόκεμον και γιατί μπήκαν τόσο ξαφνικά στην ζωή μας; Ειλικρινά, δεν έχω απαντήσεις και πολύ φοβάμαι πως ποτέ δεν θα έχω. Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες στους συμπολίτες μου, ούτε να κατηγορώ κανέναν. Μάλλον εγώ είμαι το πρόβατο που αδυνατώ να καταλάβω, τι στο καλό συμβαίνει στην κοινωνία που ζω.
Είναι δημοκρατικό δικαίωμα της 18χρονης Μαρίας να στηθεί 3 ώρες στην ουρά μόνο και μόνο για να μπει σε μια μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα ρούχων.
Όπως και δικαίωμα της 50χρονης Τασούλας να μεταβεί στην εκκλησία για να προσευχηθεί. Είναι δικαίωμα της 20χρονης Αννούλας να ψάξει για πόκεμον και του 28χρονου Βαγγέλη να πάει στο γήπεδο για να φωνάξει ΠΑΟΚ ΟΛΕ.
Όπως φυσικά και εσένα αγαπητέ πολιτικοποιημένε πολίτη, που κάποτε έβριζες το ΠΑΣΟΚ, μετά τον Σαμαρά και σήμερα το ΣΥΡΙΖΑΚΙ, να βγεις και διαμαρτυρηθείς για τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση. Το μοναδικό συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι: «Εμείς καλά αρμενίζουμε, ο γυαλός είναι στραβός»!

Δημοφιλείς αναρτήσεις