Ο σεφ του «Βεροιώτη» προτείνει: Σπαγγέτι αλά Πουτανέσκα

Σισιλιάνικη συνταγή αλλά με υλικά τόσο γνώριμα και αγαπημένα στον ελληνικό ουρανίσκο... Βάζετε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρετε τις αντζούγιες σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτετε τις ελιές, το σκόρδο, την κάππαρη και τη ντομάτα. Αφήστε το να πάρει μία βράση. Προσθέτετε τα βρασμένα μακαρόνια. Γαρνίρετε με λίγο μαϊντανό για το χρώμα. Δείτε τα υλικά:
100 γρ. ελιές σε ροδέλες
5 γρ.κάπαρη ξαλμυρισμένες
6 αντζούγες ψιλοκομμένες
500 γρ.ντομάτες
1 σκελίδα σκόρδο
1 καυτερή πιπερίτσα
500 γρ.σπαγγέτι
1 ματσάκι μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι