Quantcast

http://picasion.com/

Τελειώνει με Βίτι και Ολιβέρα - Στασιμότητα με Σαρπόνγκ

Τις επόμενες μεταγραφές της αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες η Βέροια. Ήδη έχουμε γράψει για τη συμφωνία με τον Πάμπλο Βίτι, αλλά υπάρχει... deal και με τον Πάμπλο Ολιβέρα. Ο λόγος για τον 28χρονο Ουρουγουανό επιθετικό, που έχει πολύ καλό όνομα στην πατρίδα του και επίσης μπορεί να παίξει και ως δεκάρι. Ο Ολιβέρα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τη Ράμλας Τζούνιορς και ακολούθησε η Σέρο Λάργο, απ' όπου πήρε μεταγραφή για τη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο το 2009. Επέστρεψε ως δανεικός στη Σέρο Λάργο, ενώ ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Μορεϊρένσε (Πορτογαλία), Καραμπόμπο (Βενεζουέλα), Σεντράλ Εσπανιόλ (Ουρουγουάη), Ντεπορτίβο Τατσίρα (Βενεζουέλα), ενώ πέρυσι πήγε στο Μεξικό για να φορέσει τη φανέλα της Λεονές Νέγκρος. Έτσι, στον σύλλογο της Ημαθίας περιμένουν την άφιξή τους το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (5/8), ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μαζί τους, να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθούν.

Στασιμότητα με Σαρπόνγκ

Από εκεί και πέρα, υπάρχει στασιμότητα στην περίπτωση του Τζέφρι Σαρπόνγκ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη «βασίλισσα του Βορρά», όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα αυτό, με τους ανθρώπους της ομάδας απλά να τον περιμένουν. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι σιγά-σιγά η Βέροια κλείνει τις... τρύπες στο ρόστερ της, ώστε να... δέσει και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Επόμενο φιλικό με Ξάνθη

Τέλος, συνεχίζεται δίχως προβλήματα η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αλέκος Βοσνιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει... πονοκεφάλους, τη στιγμή που το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι με την Ξάνθη στα Πηγάδια το Σάββατο (6/8). Αυτό θα είναι το προτελευταίο... τεστ, καθώς η... πρόβα τζενεράλε θα είναι με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων στις 13 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ