Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρισμός «ΒΟΜΒΑ» στη Βέροια: Το διέλυσαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της Βέροιας. Ζούσαν διακριτικά τον ερωτά τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοινές τους εμφανίσεις πάντα προκαλούσαν θαυμασμό και όλοι εδώ στη Βέροια έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι γεμάτο λάμψη και γοητεία. Δυστυχώς όμως, τα πρώτα σύννεφα στην σχέση τους έκαναν πολύ νωρίς την εμφάνισή τους, ενώ οι
«κακές γλώσσες» έκαναν λόγο για εμπλοκή τρίτου προσώπου στην σχέση τους. Έκπληξη λοιπόν, προκάλεσε η είδηση του χωρισμού τους που κυκλοφόρησε εδώ και μερικές ημέρες στα τοπικά καλλιτεχνικά πηγαδάκια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βεροιώτη», το ζευγάρι αποφάσισε, να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από μερικά χρόνια σχέσης. Αν και οι δυο τους έδειχναν να είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, φαίνεται πως ξαφνικά όλα άλλαξαν, κάπου στις αρχές Ιουλίου, όταν και πήραν την οριστική απόφαση να χωρίσουν.
Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τον περασμένο Ιούνιο στο μπαρ «Ερατεινό», όπου η πανέμορφη Βεροιώτισσα φορούσε στα δάχτυλά της το μονόπετρο των αρραβώνων τους. Τώρα, οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει οριστικά και ο καθένας έχει τραβήξει την δική του πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ