Quantcast

http://picasion.com/

Χωρίς γκολ το Γιάννινα - Βέροια (ΦΩΤΟ)

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια στους Ζωσιμάδες την Κυριακή (21/8). Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να έχει τον έλεγχο, την κατοχή της μπάλας και κάποιες καλές στιγμές, με αποκορύφωμα αυτή του 8', όταν ο Καπετάνος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και θέλησε να κρεμάσει τον Πασχαλάκη, με
την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Ένα σουτ του Άρτσε στο 16' είχε την ίδια κατάληξη, όπως και η κεφαλιά του Τζημόπουλυ στο 43'. Στην επανάληψη είχαμε βελτίωση του «Άγιαξ», που μπήκε πιο επιθετικά και πήρε τον έλεγχο του ματς, ενώ και η ομάδα της Ημαθίας είχε ξανά ευκαιρίες για το γκολ.






Στο 50' ο Καπετάνος έκανε την προβολή, έπειτα από σέντρα του Ναβαλόφσκι από αριστερά, με τον Περιστερίδης να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση, τη στιγμή που οι Μπουκουβάλας και Παναγιώτου δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 54'. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή. Ο Ναδάλες έστρωσε την μπάλα στον Βιδάλ, που σούταρε με δύναμη άουτ στο 69' και το σουτ του Μίλιεβιτς, έπειτα από ωραία ενέργεια, είχε την ίδια κατάληξη στο 87'. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον άνθρωπο που έκλεψε τις εντυπώσεις να είναι ο Βιδάλ, ο οποίος δοκιμάζεται στους Ηπειρώτες από τον Γιάννη Πετράκη. Μάλιστα, ήταν τόσο εντυπωσιακές οι ενέργειές του, που συνοδεύονταν από επιφωνήματα των περίπου 600 φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Οι συνθέσεις των ομάδων


ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης (46' Περιστερίδης), Καρανίκας (46' Μπουκουβάλας), Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος (46' Σκόνδρας), Τζημόπουλος (80' Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (61' Φερφελής), Ακόστα, Γιάκος, Κόντε (46' Παναγιώτου), Μαμπουλού (61' Βιδάλ).

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (79' Ασίγκμπα), Ναβαλόφσκι (73' Χαροντάκης), Μαραγκός, Καλί (24' Σισοκό), Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (73' Λινάρδος), Τομάς (64' Μπαλάφας), Άρτσε (64' Μίλιεβιτς), Κάλβο (79' Μαυριάς), Καπετάνος (58' Βίτι).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ